Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túlzás és hazudott?
Video chateltem egy fiúval nemrég. Nem emlékszem pontosan hány éves, talán nem is beszéltük, de kb. 18-20 év körül lehet. Szóba került a szex, és azt mondta, hogy ő rendszeresen 3-asozik lányokkal, és most lesz neki egy 4-ese vagy 5-öse. Ezt eléggé hihetetlennek tartom/tartottam, ráadásul, mikor rákérdeztem, mondja, hogy neki amúgy barátnője is van, és ő is benne van ezekben az alkalmakban. És alig szokott csak egy lánnyal lefeküdni, csak párszor fordult elő. Ja és szinte mindig gumi nélkül csinálja, nem fél a fertőzésektől, bár szerinte egyszer már elkapott valami nemi betegséget. De nincs ezzel gondja, majd beszed rá valamit. És egyszer lefeküdt egy rendőrnővel, aki már 60-70 férfival lefeküdt, na attól félt egy kicsit, de a rendőrnő mondta, hogy pont előtte volt szűrésen. Mondom oké...
A stílusa és beszéde nagyon "laza" volt, vagány(kodó), és hát beképzeltnek tűnt. Póló nélkül volt, látszott, hogy eljár kondizni, és egész helyesnek tűnt, bár akkor is túlzásnak érzem, amiket mondott a szexuális életéről. Akkor mondjuk elhittem és eléggé felkavart, hogy ilyen világban élünk, mármint, nem ítélkezek, csak belegondolva, hogy amíg én békésen nézem a kis romi sorimat kakaóval a kezemben este pizsiben, mások miket csinálnak... 😅 De utólag belegondolva, szerintem hazudott azért. Melyik barátnő menne bele, hogy a pasija egyszerre másik 3-4 nővel feküdjön le, gumi nélkül? Ráadásul ilyen fiatalon
Majd mindjárt írok valami értelmeset is, csak gyors lemegyek a pincébe egy kellemes órára, mert ma még nem jártam ott. Ahol nem egy, nem kettő, hanem hat csaj is várakozik egész nap. Bár az igaz, hogy ketrecben nem nagyon tudnak mást.
(Ez a történet pont annyira valós a kérdésben szereplő srác.)
Mi az a romi sori?
Kamuzott viszont így már értem hogy az izmok végett mentél bele a beszélgetésbe
5-ös válaszolónak: A király szerelme (Netflix)
És az oldal véletlenszerűen dobott minket össze, nem én választottam. De köszi az általánosítást...
Amúgy részben igazad van, ezért hittem neki először, mert alapból jó pasi, izmos, biztos sok lánynak teszik. És manapság a lányok egy része elég könnyen kapható, főleg egy ilyen nagydumás vagány srácnak. Szóval lehet részben igazat mond. Hallani ilyeneket, hogy a tinik összevissza szexelnek, alkohol, bulik, drogok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!