Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominák, domináns nők, az a jó, ha a szub pasitoknak alapból kisebb a szerszáma vagy ha nem az, mégis alázható vele?
Alapvetően teljesen lényegtelen mekkora, hiszen nem érdekel.
Az erotikus domina már más tészta.
Értem.
Olyan dominákhoz szólna akkor a kérdésem, akiket a dominaság erotikus vonalon is izgat.
Kevés olyan van, nyilván nekik is izgatóbb egy nagyobb méret, mint ahogy sok más embernek.
Csak menj fel egy szexpartner keresőre. 99%-ban alapfeltételnek ki is van írva a nagy intim méret.
Egyrészt baromság, hogy a nagy méret a jó. Ezzel a férfiak egymást hergelik. A nők között is vannak kisebb intim mérettel rendelkezők, ami nem látszik, de számukra kifejezetten kellemetlen tud lenni a nagy farok. Bizonyos határokon belül képes a nő intim mérete alkalmazkodni a férfi méreteihez, de mentek már tönkre amiatt kapcsolatok, hogy a férfié túl nagy a nőé pedig túl kicsi. Nem egy ilyen esetről hallottam.
Mivel az én intim méretem is kicsi, nem hiányozna egy nagy farkú pasi. És igen, szeretem azzal alázni a szubot, hogy kicsi a farka. Ez egy játék, ha valóban kicsi, akkor hitelesebb. De akié nagy, azt is tudom alázni a farka miatt, legfeljebb másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!