Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi volt a legszexibb ruha amiben utcára mentetek ?
Nekem nagyon tetszik, ha a feleségem pasivadító, szexi ruhákat vesz fel. Ezért szeretek neki ilyeneket venni, ami bejön nekem, de bejön neki is, csak a megfelelő helyet kell hozzá megtalálni, ahol felveheti.
Korábban a teljesen (derékig) nyitott hátú, hátat, vállakat, lapockát szabadon hagyó ruhák voltak a kedvenceim, akár mini, akár maxi változatban. Izgalmasak a testre simuló, alakot kiemelő ruhák, ahol nyári melegben fokozni lehet a hatást, ha kicsit megnedvesítve veszi fel, így még jobban tapad.
Újabban a hálós, semmit nem takaró ruhákat szeretem, alatta hozzáillő színű bikinivel, vagy csak egy tangával. Úgy szoktam mondani, hogy van is rajta ruha, meg nincs is stílus.
Egy hálós ruha, amiben minden átlátszott.
Igaz ez egy olyan városban volt, ahol amúgy nem kötelező a ruhaviselet. (Cap 'd Adge)
Csatlakozom 4/7 -hez. Tök ugyan így gondolom. Oda vagyok, ha kicsi párom után megfordulnak!!! Olyan rucik, megfelelő helyre! Fontos nálam az ártatlan, bájos, egyszerűen megjelenő szexisség. Sok ruhát magam találtam ki és varrattam meg. Pusztán egy minőségi pólóból v. minőségi trikóból! Néhany gomb, oldalt, hátul felhasítattni, egyik combján csípőig, valami plusz kis felvarró melltájékra és kész a ruha. Alá semmi csak egy mikrotanga v. inkább C string. Őrült szexi és bájos, aranyos benne a lány nem vamp vagy rinya.
(Nem kell zavarba jönni ha fúj a szél, ami szép azt így tálalva had lássák)
És hozzá kiegészítők, táska, szandállok v. csak egy stabil kockasarkú papucs jó kis magassarokkal. Vendégségben is ha a gyermek had kora engedi vagy nincsenek ott, akkor áttetsző v. kivágott v. rövid v. fölsliccelt v. hiányos. Had forogjon a csajok szeme és had igazgassák a srácok a nadrágszíjat. Bentre is magassarkú váltópapucsban nem mezítláb v. valami mamuszban! Kedvesem mindent felvesz mert bízik az ízlésemben és az öltözködési (ö.tetési) kultúrámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!