Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen ruhában, fehérneműben érzitek magatokat a legkívánatosabbnak, legszexibbnek?
Figyelt kérdés
Kedvenc szín és fazon?2019. dec. 27. 10:38
1/17 anonim válasza:
Én a fehérnemű szettemben:) Krémszín az alapja és fekete csipke van rajta. Csipkés fekete tanga, harisnya csipke szegéllyel és harisnyatartó;)
2/17 anonim válasza:
Bármelyikben mert elégedett vagyok magammal
3/17 anonim válasza:
Ruha nélkül egy jó partnerrel, egy kis csipke, combfix stb. csak dob a hangulaton, ha a pasit felhúzza az csak jó :)
5/17 anonim válasza:
hangulat függő. Elég sok szexibb szettem van. Számomra lényeg, hogy passzoljon a fehérnemű a ruhához, színben és fazonban is, tehát ne lógjon ki alóla sem.
6/17 anonim válasza:
Fekete csipke melltartó és csipketanga. :)
7/17 anonim válasza:
Én igazán nem értem ezt a sok felhajtást a fehérneműk körül.
Szerintem egy lány smink nélkül,hosszú fehér(vagy bármilyen színű) pólóban,melltartó és bugyi nélkül(esetleg egy fekete tangában) a legszexibb.
Jah és bocs az offért,de ezt most valamiért le akartam írni:D
10/17 anonim válasza:
Egyberuhában, ami egyben szexi is.
Valami ilyesmiben (csak ennél vékonyabb vagyok és harmadekkora mellem sincs:D):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!