Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ,ha izgat a fenekelés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ,ha izgat a fenekelés?

Figyelt kérdés
Sose próbáltam
2023. jún. 9. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gáz, nem gáz, ha szereted, csináld. Az a gáz, ha mások véleményére adsz. Próbáld ki, és majd eldöntöd, hogy gáz-e.
2023. jún. 10. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha felforrósított szívlapáttal csinálod, az már szerintem is gáz. :) De attól, hogy pl jól elfenekelnek, és pár napig kényelmetlen lesz az űlés, vagy hason kell aludnod, még senkinek nem lett gyereke.
2023. jún. 10. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha neked bejön, hajrá! Rendszeresen kapok én is, a pálca kitartásra és fegyelemre szoktat.
2023. jún. 11. 08:52
 14/15 Prókátor ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, csak a társadalom többsége a periférián kezeli. Megéri kipróbálni élőben is, akár adni akár kapni szeretnéd. Csak nem kell nagyon hangoztatni, hogy szereted, nem azzal kell kezdeni egy randit, hogy "Szia! Szeretek fenekelni".
2023. jún. 12. 07:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem gáz, amivel nem ártasz másoknak. Akár adni, akár kapni szeretnéd, nem gáz. Meg kell találni a partnert, akivel kölcsönösen örömet leltek benne es hajrá! El sem hiszed, hogy mennyi embert izgat ez a dolog és még mennyi minden más is. Szóval még csak csodabogárnak sem számítasz.
2023. jún. 16. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!