Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40-es nők számárа vоnzók a 20 évеs fiúk?
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 22:34
2/15 anonim válasza:
Leginkább pelyhes kisfiúknak tűnnek nekik. :D
5/15 anonim válasza:
2. voltam. Ne írogassatok már privátot! A nememet se tudjátok, és a privátok alapján a kommentemet sem sikerült értelmezni!
6/15 anonim válasza:
#5 szerinted miért írják ki a hasonló kérdéseket ha nem azért hogy minden hozzászólóra azonnal priviket öntsenek ha nőnek gondolják? Üdvözlet a gyakorin :D
7/15 anonim válasza:
A barátnőm 51 éves én 26. Ő hívott el randizni annak idején, mert tetszettem neki.
9/15 Suetonius válasza:
Azért volt rá példa. :) Én 20as éveim közepén jártam, ő pedig 40es évei közepén. Határozottan tetszettem neki. :P
10/15 anonim válasza:
Nekem meg 40 felett nem vonzó eg férfi sem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!