Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt hogy az alapján bálasztottatok pasit hogy mennyire dudorodik elől a nadrágja?Bejött ez a módszer és nagy farkú pasit fogtatok így ki?
Tipikus laposföldes seggfej vagy, aki szarik a tényekre meg a tudományra, és okosabbnak gondolja magát annál, aki egy szakterületet kutat tudományos módszerekkel évtizedeken át források és tények segítségével.
Az itt elhangzó történelmi tényekben vajon mi a hazugság? Idióta. Tied a Bogár Laci Bácsi Aranyfasza Díj.
NEM NÉZEL ELŐADÁSOKAT – ezzel mindent elárultál.
Sejtettem hogy vagy náci, vagy jobbikos vagy laposföldes leszek.
48,45,56 Szovjetúnió volt és nem Oroszország.Különbség.
Milyen történelmi tények?
Az a történelmi tény nem böki a szemrd hogy amerika mindenhová beteszi a lábát elviszi a demokráciát ahol ásványkincsek vannak?56?Elemezzük csak ki!Hol volt Amerika 56 ban?Miért nézték tétlenül hogy itt 16 éves gyerekeket küldtek a komcsik vérpadra?Jah, hogy itt nem volt olaj, földgáz, arany ,ezüst, gyémánt?
Hát ennyire tudod a törit.
Igen nem járok előadásokra.Elég ha megnézem a különböző hírforrásokat.Amúgy ha én KGB prop akkor te CIA prop fogyasztó vagy.
Egyik sem jobb.Mwgkérdezném hogy Ukrajnán kívül hol vannak orosz katonai műveletek?Orosz katonai bázisok Orosz földön kívül?
Amerikának hol vannak Amerikán kívül katonai bázisai?
Irakban fenyegettek Oroszok?Nem.Voltak vegyi fegyverek amik miatt USA háborút indított?Nem!
Amerikaiak állítják és mondják el ezt Amerikai tv ben
Ja az is KGB propaganda?Amerikában mi?
Neked kiskorodban fociztak a feleddel, meg a CEUs előadónak is.
Mint írtam nem néztem végig.
Tudok a sorok között olvasni, nincs szükségem előadásokra meg CEUs vagy más "professzorokra" akik egymást rüntetgetik ki meg egymást ismergetik el.Ez egy fszság.Józan paraszti ésszel rengeteg ember rájött ezekre magától, amiket írtsm, pl, hogy amerika oda viszi el a demokráciát ahol le tudja rabolni az ásványkincseket.
BRICS !USA dollárnak kapufa.CEUnak is!Liberósoknak falvakaróknak is!Az emberek felébrednek , maguktól.Nem kellenek professzorok akik osztják az észt valaki más érdekeit magyarázzák be a hozzád hasonló , önnálló gondolatokkal nem rendelkező diplomás elmebetegeknek.
Véletlenül sem olvaslak el. Aki szerint 1848-ban Szovjetunió volt, az nekem nem vitapartner. Nyugodtan Amerikázz. Én nem fogom őket se megvédeni. De, hogy mi vezérli a ruszki politikát, mi a célja, és hogy van-e bármi joga vagy oka Ukrajnában öldökölni, arra választ kaphatnál szakembertől, ha akarnál. De téged már megmérgezett a Kreml propagandája.
Csak azt nem értem, hogy ha olyan jó hely Oroszország (ahol emberek esnek ki hipphopp ablakokon meg mérgeződnek meg, ha nem jól viselkednek), miért nem ott nyaralsz, élsz, tanulsz, dolgozol? Viszlát!
25 te nem tudsz mondatokat érlelmezni.48 ban nem a Szovjetúnió volt.
Viszont akik itt 48 ban bejöttek kozákok voltak,kozák= ukrán.Gondolom nem Kamcsatkáról hívták őket.A kozákok voltak a legközelebbi és a legjobb katonák a cári hadseregben.1945 2. Ukrán front, jé megint az ukránok jöttek mert ők voltak a legközelebb.1956 gondolom megint Kamcsatkáról, hívhattak gyorsreagálású katonákat több ezer kilométerről, mert biztos volt olcsó wizzair járat.
Nah akkor most ki is a szr?Az oroszok vagy ukránok akik már 3x szeþbszták ezt az országot!Jah és ennek ellenére putin a gci mi?Az előadódnak akit belinkeltél szépen meséld majd ezeket el.
25 és aki az osztrák Haynau vérengzést meg az aradi 13 at az oroszok számlájá4a írja...hm, hát mit mondjak?
48 ban a Cári hadsereg Világosi fegyver letétel után azonnal kivonultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!