Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt hogy az alapján bálasztottatok pasit hogy mennyire dudorodik elől a nadrágja?Bejött ez a módszer és nagy farkú pasit fogtatok így ki?
Nekem az a legviccesebb, hogy az
antifasiszta szó negatív jelző lett 75 évvel a 2. világháború után. Egy olyan ország olyan jobbereinél, akiknek az ikonja, a meglehetősen szerény politikai képességű Horthy maga is antifasiszta volt.
10/11
Trafalgar spuare London
Ma 12:30?
Fightolhatunk
Te szefós vagy kérdező, most már tuti. Amivel csak az a baj, hogy te is szavazhatsz.
Első lépés amúgy az volna, hogy tudjad megkülönböztetni a tettest az áldozattól, még ha az áldozattal nem is szimpatizálsz. A második, hogy nem fogyasztasz KGB-s butító, dezinformációs tartalmakat. A harmadik, hogy fogyasztasz valami gyógyszert.
17 szefós?Én a helyedben nem szefóznék le senkit, ha háttal ülnék a moziban mint te.Neked fogalmad nincs mi zajlik a világban.A TV hazudik.Ahogy angol kollégáimmal szoktuk offolni az ilyeneket mint te, szóval ;to mutch anfetamin raszta tarisznyarák gender szoc prop, liberós.Megsúgom,nincs jövőtök. :)
Biden biztosan szív valamit, zeli a homobziális rúdtáncos is "szipog," ezen röhög a fél világ.Az arab világ Szaudarábiában szóba sem álltak vele.A zúnió is kezdi ásni a sírját.Hát ez van.Bele kell törődnöd antifa raszta tarisznyarák. :)
19 belekukkantottam , hát a fazon ránézésre is falvakaró (szabadkőműves)
CEU?
A CEU mint illumináti szervezete , elég meredek hazugságokat terjeszt ruszofób módon oroszországról.
Nagyon rossz forrásokat nézegetsz
Globalista, érdekű orgánumokat liberós.
Először is Oroszország telepítette magát körbe, NATO radar központokkal, és katonai objektumokkal?Nincs eloroszosító politika, ezt ki találta ki?Kis hülye rasztafejű tarisznya rák értelmiség utánzat vagy.Nincsenek saját gondolataid.A link amit megosztottál a bitonyíték rá.Neked kell valaki aki a szádbarágja a saját valósnak vélt igazságát.Ez a CEU videó a legjobb példa rá.
Én nem tudok neked linkeket itt vagy máshol megosztani mert nem nézek előadásokat , és nem is tudok emberekről a környezetemben, akik valamilyen EU vagy NATO ellenes előadást vagy a te értelmi szintednek megfelelő kommunista vagy gci előadást hallgatnának vagy néznének ami EU CEU vagy Amerika ellenes.A Marxizmusért nem oroszországba, hanem EU vagy amerikai demokrata kormányzathoz kell menni.Tipic liberós taktika.Aztal vádolni a másikat amik valójában ti vagytok és képviseltek.A kommunizmust Merkel és Claus Schwab akarja megcsinálni.
Néztem Claus Schwab nyilatkozatait.
Azt akarja hogy az embereknek ne legyen magántulajdonuk.Még a saját ruháidat is béreld.Ez a kommunizmus te rasztafej tarisznyarák alkesz egyetemista dzsanga drogfüggő félállat!
:) Gratulálok!
Hát tapsikoljál továbbra is ezeknek az idiótáknak a CEU meg más egyetemeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!