Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen volt életed legrosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt életed legrosszabb aktusa?

Figyelt kérdés
Miért volt olyan rossz?

2023. jún. 7. 08:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19. Na jó, ez is csúnya volt azért.
2023. jún. 7. 12:34
 22/31 anonim ***** válasza:
19 te miről beszélsz? A 15-ös válaszoló központozni nem tud normálisan, nem koherens a szövege, egyik mondata után következik egy másik ami teljesen másról szól. Szerintem inkább rá fér így még egy kis általános iskolai írás óra, nem rám. :)
2023. jún. 7. 12:56
 23/31 anonim ***** válasza:
22. Biztos, hogy a központozással van neked problémád? :D
2023. jún. 7. 13:08
 24/31 anonim ***** válasza:
Hát ha szerinted egy normális ember így írja le az élmnyeit értelmesen, hát oké. Szerintem meg több sebből vérzik a meséje.
2023. jún. 7. 13:22
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legrosszabb élményem amikor 18 évesen egy kb velem egyidős csávót akartam szájjal kielégíteni, de ő nagyon durva volt. Konkrétan szó szerint megdugta a számat. Öklendeztem, többször is majdnem behánytam. Nem szóltam semmit de baromi rossz volt. Másnap nagyon fájt a torkom nyelni is alig bírtam.
2023. jún. 7. 15:15
 26/31 anonim ***** válasza:
89%

Aki olyan lánnyal randizik, aki nagyon nem jön be neki, annak hogy van pofája megszopatni, vagy kiveretni vele a szánalmas kis faxukat, anélkül hogy bármit tennének cserébe?

Nem érzitek magatokat ultra gyökérnek?

2023. jún. 7. 17:53
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Félig meddig szánalom szex volt. Nagyon nem kellett volna.
2023. jún. 7. 18:32
 28/31 anonim ***** válasza:
64%
26, nem. Cserébe viszont nem balhéztam a lánnyal, aki átvert, mert a legkevésbé sem úgy nézett ki, mint a képen.
2023. jún. 7. 19:13
 29/31 anonim ***** válasza:
74%
Soha nem volt rossz, ha már volt. Egyszer volt olyan, hogy nekikészülődtünk és a csaj csak úgy simán hozzám vágta a gumit, hogy húzzam fel aztán hajrá. Na ott nem volt szex.
2023. jún. 7. 19:31
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Kb másfél-2 percig dugta az alattam lévő srác a párnákat, misszi'ben. 😂 Elsők voltunk egymásnak.

Ugyanezt a srácot megujjaztam. Mikor bepucsított kutyába, akkor teljesen kiábrándultam belőle. Furi élmény volt.

2023. jún. 8. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!