Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha nem tudok elélvezni szex közben csak nyalás, ujjazás hatására az hosszú távon mennyire elviselhető?
30.
De a legtöbben csak türnek mert szégyenlik pedig ez normális.
31. Látom nem tetszik, hogy létezik olyan is, aki beszélni is tud szex közben..
Köszi a lepontozást. :)
32.
Ezt szürted le abból amit írtam? Nagyon nem jó a szövegértésed.
Tök jó lenne ha mindenki szólna és tudnának beszélni de a legtöbben nem ilyenek. Nem tetszik ez a helyzet de attól még ez van.
Igen, lepontoztalak mert nem értek egyet veled ahogy te is lefogsz most. Nem tragédia.
33. Kérlek kifejted, miben nem értesz velem egyet? :)
Én arról írtam, hogy vannak nők, (nagyon sok) akik annyira nyitottak, hogy mernek erről beszélni.
Én magam hozom fel példának. :)
34.
Én csak azzal az eggyel nem értettem egyet hogy a legtöbb nő ilyen.
35. Akkor rossz embereket fogtál ki, ez nem a nők problémája.
Nem mindegyik frigid és aszexuális..
Vagy nem volt meg a vonzalom részéről.
Nekem a feleségemig csak olyan barátnőm volt már ami számottevő volt, akik nem tudtam elmenni hüvely izgatassal. Addig sosem ereztem semmi különöset, elfogadtam.
De miota a feleségem igy élvez es hatalmasat, őszintén, más élmény. Ettől még semmi gondom sem lenne ha újra ugy alakulna - de ez jó dolog. De hogy megunnam-e vagy gaz lenne-e az biztosan nem. Az előző párommal a szexualitas szo szerint a maximumon volt megsem ment el ugy sosem. Szóval szerintem ezt nem kell tulgondolni.
Mivel alapból én imádok nyalni, és imádom kényeztetni a partnert. Főleg hogy nagyon jó érzés amikor érzem ahogy élvezi amit csinálok neki.
Teljes mértékben megérthető és fenttartható/élhető dolog :)
Szerintem semmi problémát nem jelent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!