Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha nem tudok elélvezni szex közben csak nyalás, ujjazás hatására az hosszú távon mennyire elviselhető?
Figyelt kérdés
29N2023. jún. 6. 20:42
21/40 anonim válasza:
Nekem elfogadható lenne, ha a nyalás, ujjazás és egyebek esetén azt látom, hogy azt élvezed. 35/F
22/40 anonim válasza:
20. Ez nem kudarc élmény, mivel nem minden nő sorozatélvező és nem sokan mennek el ujjazástól, nyalástól. Ahhoz nagyon profinak kell lenni, plusz az ritka..
23/40 anonim válasza:
#22!
Ha van egy célod, amit nem érsz el, akkor az kudarc.
Éppen ezért írtam, hogy beszélni kell, mert ha cél elérhetetlen, akkor egészen más a helyzet.
24/40 A kérdező kommentje:
#18 Csiklóm ingerlésével sem tudok elélvezni szex közben.
#20 Őszintén beszélünk róla de ettől a szituáció nem változik.
#21 A szexet is élvezem mint mondtam korábban.
#22 Nyalástól, ujjazástól tudok csak elmenni de attól mindig.
2023. jún. 7. 15:10
25/40 anonim válasza:
24. Bakker, akkor én értettem félre, bocsi.
Én csak olyan nőket ismerek, akik (velem együtt) ezektől nem tudnak elmenni.
26/40 anonim válasza:
#24!
Nincs itt semmi probléma. Nyalás-aktus-nyalás és mindenki tele lesz sikerélménnyel.
27/40 anonim válasza:
Simán elviselném hosszú távon is, imádok puncit nyalni 🤷♂️🤭😋
28/40 anonim válasza:
Beszéld meg a pároddal a dolgot. Ha szeret, elfogadja, hogy neked mire van szükséged. Ha nem, akkor nem ő az igazi. Lehet úgy is, mint fentebb írták, téged kényeztet, aztán aktus, és utána megint kényeztet. Én a szerelmemért megtenném, ha így okozhatok neki örömet. Ha nem hajlandó, és ezen vitázik, akkor lehet mást kellene keresned. De egy jó beszélgetés biztos segíthet.
29/40 anonim válasza:
A legtöbb nő nem tud elmenni csak hüvelyi úton, ez normális. Sajnos a többség csak tűr és nem mond semmit, pedig ha szólsuba párosnak és megbeszéltek lehet neked is kijut a jóból.
30/40 anonim válasza:
29. Nem hinném hogy ez a jellemző. Aki fa, nem csinál semmit, nem kommunikál, az tűr.
A legtöbbünk, beszél, kér, oda vezeti a másikat. 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!