Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Folyton olyanról fantáziálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton olyanról fantáziálok ami tabu lenne, társadalmilag nem elfogadott, sokszor észre sem veszem hogy erre fantáziálok és közben maszturbálok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 18:17
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Mármint úgy jó helyen hogy rokon. Nem anyám nyilván meg ilyesmik.
2023. jún. 6. 19:59
 22/28 anonim ***** válasza:
Írhatod privátban is ha beszélgetnél róla!
2023. jún. 6. 20:02
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h egyedi eset lennél, én is gondolok és maszturbálok sokat egy közeli rokonomra, de ennyi. Nem tudja senki, csak én, így ez az én titkom marad. És ennek ellenére van bnőm, de vele nyilván a fizikai szexet élem ki, a fantázia az más.
2023. jún. 6. 20:33
 24/28 anonim ***** válasza:
Feltételezem fiatal vagy még, az adott rokonod van a közeledben és kapsz tőle úgymond "társadalmi impulzust", pozitív visszajelzést (azaz szóba áll veled). Ezért vagy úgy rápörögve. Mozdulj ki, ismerkedj csajokkal és akkor megszűnnek majd ezek a vágyaid idővel.
2023. jún. 6. 21:26
 25/28 A kérdező kommentje:

Fiatal vagyok, de már felnőtt. Ismerkedem csajokkal, de nem adják azt az érzést mint ő.

Párszor régen kerültünk közelebb egymáshoz, de azok lehet csak ilyen tini akármik voltak. ( Ő még mindig tini inkább mint felnőtt) Lehet ezért is jön be ennyire.

De nagyon nagy szexuális vonzalmam van felé. Mással is kerültem már ilyen olyan kapcsolatba, de ő nála teljesen más. Most is kavarok 1-2 lánnyal, de azok ilyen pótlékok csak.

2023. jún. 6. 21:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Unokahúg?
2023. jún. 6. 21:36
 27/28 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha leírnád kerek perec..
2023. jún. 6. 21:58
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj Orbánra! Ő mindent megold, és a haza is szebb lesu tőle.
2023. jún. 9. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!