Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag menő csávók mindent megtehetnek egy nővel?
Figyelt kérdés
Azt tudjuk hogy a nők a sikeres pasikra gerjednek. Ők is elvesztik az eszűket, ha megjön a gazdag álomférfi az életükbe, és lemennek kutyába hogy megszerezzék? Vagy ez csak a férfiak, és a pin@ viszonylatában működik így?2023. jún. 6. 07:30
11/20 A kérdező kommentje:
10. “ Arról hallottál már, hogy mondjuk én is dolgozom és megkeresem azt a pénzt amire szükségem van?” Hallottam, csak ez valahogy véletlenül mindig úgy néz ki hogy a férfi keressen többet.
2023. jún. 6. 11:39
12/20 anonim válasza:
Hát biztos van akinek ez szempont, rossz helyen keresel ha csak ilyen nőkkel futsz össze.
13/20 A kérdező kommentje:
12. Csak a tőmegben….
2023. jún. 6. 11:49
14/20 anonim válasza:
Hogyne. Érdekes, az engem körülvevő nők tömege közt egy ilyen sincs. :)
15/20 anonim válasza:
Csak ezt nem lehet tudni a körülvevésből ...,
16/20 anonim válasza:
Akkor te jobban ismered azokat a nőket akiket én, szuper…
17/20 anonim válasza:
Csak ebből "Csak ezt nem lehet tudni a körülvevésből"
nem ez a konzekvencia következik "Akkor te jobban ismered azokat a nőket akiket én ..." ,
szóval tényleg szuperül megérted a lényeget ...
18/20 anonim válasza:
Hát oké legyen igazad akkor minden no egy aranyásó pitsa mert te csak olyanokkal ismerkedsz. :)
19/20 anonim válasza:
A gazdag, menő csávókból túl kevés van megnevelve, az a baj. Kerülne némelyik a kezem közé... F
20/20 A kérdező kommentje:
18. Egyáltalán nem ezt mondta. Hanem azt hogy a te ismerőseidből kiindulva nem lehet megállapítani hogy milyenek a nők.
Érdekes olyankor rögtön érted hogy ilyet nem lehet, mikor más általánosít.
2023. jún. 6. 15:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!