Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondhatta oral közben a férfi szeretőm, hogy "ez tényleg jobb"?
Figyelt kérdés
Tehat miközben én csináltam neki. Valakinel jobban csináltam?
Fura volt mert olyan mintha hasonlított volna valakihez..
2023. jún. 5. 18:18
1/6 anonim válasza:
Tényleg jobb, mint kiverni magának..
Amúgy nem tudom. Volt olyan velem is hogy elkalandoztam es teljesen mashol jart a fejem.. de olyan hogy "beszélgessek is magammal", olyan még nem.
Nem lehet, h előtte máshogy csináltál valamit és változtattál valamin? Póz, energia, barmi?
2/6 anonim válasza:
Lehet eddig még senki nem cumizta és rájött hogy ez tényleg jobb mintha kiveri
5/6 anonim válasza:
Még ennyit se beszéltek? Amúgy azért mert fogyatékos.
6/6 anonim válasza:
Nem máshoz hasonlított. Valószínűleg jobban szopsz, mint kefélsz. De ez nem baj. Sok férfi jobban szereti a szopást, mint a dugást. Mint ahogyan sok nő is nagyobbat élvez egy jó nyalástól, mint egy rossz baszástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!