Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta ezt a férfi?
Figyelt kérdés
"Kinyalnàlak de nem dugnálak meg"2022. jún. 14. 20:42
2/11 anonim válasza:
Én is szopnék, de nem feküdnék le senkivel.
Bár itt én vagyok a lány
3/11 anonim válasza:
Kedves #2
Nekem elég. Egy randi? 🤣
5/11 anonim válasza:
Mert nem tud megdugni rendesen. Nyalni minden hülye tud
6/11 anonim válasza:
Mert kicsi a pöcörő vagy nem áll fel neki. A te dolgod baby hogy ágyba akarsz-e bújni impotensekkel.
7/11 anonim válasza:
Én is szoktam ezt mondani de nem így, hanem finomabban, és úgy hozom ki hogy örülni fog neki, hogy nem becstelenítem meg dugással, hanem a mutatóujjammal (vagy középsővel is a g zónához) hüvelykujjammal, és nyelvemmel a clitoris és egyéb területekhez.
Az valódi ok: Dugásnál bekapcsol egy gondolat/érzés(de nem tudom mitől) és lelankad johnny.
Viszont nyalásnál áll Johnny.
8/11 anonim válasza:
Na az előbb annyit részleteztem a használati eszközöket amelyekkel kielégítem a hölgyet
9/11 anonim válasza:
Hogy nem fejeztem be a mondatot
10/11 anonim válasza:
Miért van az hogy sok nő csak szopni akar? Na pont ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!