Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ilyen bevállalósak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen bevállalósak a csajok, vagy kamu?

Figyelt kérdés

Tinderen matcheltem egy csajjal és rámírt, elkezdtünk chatelni. Szóba került, hogy most érettségizem, erre azt mondta, stressz levezetéseként lepippantana, vagy érettségi végéig naponta cumiztathatnám.

Ma este van a találka, van helye és délelőtt már lebeszéltük az egészet. Szerintetek kamu, vagy létezik ilyen csaj?

2023. jún. 4. 14:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Végül előrébb hoztuk, mert azt mondta, hogy este már otthon van a család. Nem kockáztattam meg, hogy felmegyek hozzá, elhoztam a kocsit, ott cumizott. Ügyes és élőben is elég jól néz ki.

Részleteket nem, mert bannolnának.

2023. jún. 4. 19:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kép vagy FB hivatkozás, akkor az a XXI. században meg sem történt.
2023. jún. 4. 21:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtetted odaírni, hogy melyik pizsidben álmodtad
2023. jún. 4. 22:05
 24/25 anonim ***** válasza:
69%

Dehogy bannolnának,ez a szexualitás kategória, olyan részletességgel tárgyaljuk ki a szexuális életünket páran, hogy arra simán lehet masztizni.

Na ide azokkal az infokkal😆

2023. jún. 4. 22:31
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg ilyenek, az én időmben is ilyenek voltak már. F 45
2023. jún. 7. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!