Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katica997 kérdése:
Meghagynátok? Első kérdésem itt, ne szedjetek szét érte.:)
Figyelt kérdés
Barátommal másfél éve vagyunk együtt, minden remekül működik. Nekem természetes vörös hajam van, azonos színű intim szőrzettel, amit 16 éves korom óta borotválok. Párom azonban a közelmúltban azzal a kérdéssel állt elő,hogy nagyon szeretné, ha meghagynám természetesre, mert számára elképesztően vonzó lenne a vörös fanszőr látványa, és,hogy az annyira ritka,hogy vétek eltüntetni. nekem természetesen kényelmesebb így borotváltan és higiénikusabbnak is gondolom, ugyanakkor őt is érteni vélem. Ti mit tennétek a helyemben? Kilépnétek a komfortzónátokból a párotok kedvéért? Remélem nem teljesen hülye a kérdésem.2023. jún. 3. 16:19
11/23 anonim válasza:
Próbáld ki. Értékelni fogja a szándékodat a párod. Ha tetszik neked is és jól érzed magad így, akkor az tök jó. Ha nem, akkor pedig megnézted ezt a verziót is :)
12/23 anonim válasza:
Ha az én csajom lennél, ugyanezt mondtam volna. Hagyd meg a szőrt! Szép, különleges, és tiszta. Ez egy ilyen hóbort, hogy nem az. Ha nem tisztálkodik egy nő, a csupasz is büdös, ha meg igen, a szőrös sem az!
14/23 anonim válasza:
Én jobban szeretem magam szakállal, de a párom kedvéért olykor leborotváltam.
16/23 anonim válasza:
Örülnék, ha barátnőmnek is az lenne😩😩
De így is szép a puncija, úgyhogy nem panaszkodom 🥺
Növesszed csak, nem lesz kevésbé higiénikus. Menstruációnál lehet jobban kell tisztítani, de az a természetes, úgyhogy nem lesz gond
18/23 anonim válasza:
Ha van póthaj akkor biztos van pót faszőr is.
19/23 anonim válasza:
Megpróbálnám meghagyni, ha már tényleg ennyire izgatná, akkor őszintén szeretné, miért ne teljesítsem a vágyát? De nyilván ha ennyire szeretném csupaszon, akkor leszedném ugyanúgy, csak néha meghagynám neki, hadd örüljön. Neked is jól esne ha kérnél tőle valamit és megtenné alkalomadtán :)
20/23 Á.Zoli válasza:
A szeméremdombon növeszd meg, esetleg trimmelve. A nagy szeméremajkakon viszont, ne hagyd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!