Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mitől lesz egy nő jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mitől lesz egy nő jó a szexben?

Figyelt kérdés
Számotokra mi az a tulajdonság, mozdulat, póz, BÁRMI, ami miatt azt mondjátok egy nőre, hogy igen, na ez a csaj tényleg jól szexel?

2023. jún. 3. 04:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Attól, hogy van saját ízlése, nem szégyellős, magabiztos, be tudja dobni a "közösbe" a saját vágyait. Tudja, hogy mi kell neki és azt "el is veszi" aktív cselekvőként, nem pedig alámfekszik.

Gyönyörű egy nő, ha gátlástalan.

2023. jún. 3. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:
8%

1,jól néz ki, szép az arca, kívánatos a teste.

2,mindent csinál és enged.

3, legalább egy kicsit legyen sub.

Egy ilyen nővel élvezet minden akció!

De ez mindenkinél más, nekem ez a favorit.

2023. jún. 3. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írok.

Legalapvetőbb ,hogy el tudja magát engedni( izgatom és felteszi a kérdést, vajon kulcsra van e csukva az ajtó...hát lelohadtam 1 percre) Aktív legyen szex közben, kezdeményezzen és csábítson ismerje a partnerét,hogy mivel tudja felizgatni. Értem ez alatt,hogy volt már olyan ,ffi létemre elhatároztam ma nem lesz szex mert megbántott, alatta meg majd kigyulladt a kanapé....ő nyert és sokkal jobb volt mint a rutin szerű (esti)szex. És bár így nagyon igénytelenűl hangzik eljutottunk a "kulcsra van zárva az ajtó" lánnyal addig hogy még mások kimentek az erkélyre cigizni( szobánk végében volt) rámnézett és annyut mondott van 10perced előjátékkal öltözéssel ne veszedőjünk....Tehát szerintem egy nőnél fontos, hogy élvezze az aktust magát , hogy őt éppen dugják és szerintem a női orgazmus egyik lépcsőfoka az hogy magát az aktust jó dologként éli meg. Az a nő aki jó az ágyban ismeri és elfogadja a testét tudja mik a varázs pontok és tudja a partnerét oda irányítani indirektnek látszó módon itt fül nyak kulccsont ...erogén zónákra gondolok, tudja hogy a csikló és vagina környékén nyelvvel vagy ujjal tudják a csúcsra repíteni. Meri a partnere fejét kezét irányítani vagy csipőből kicsit korrigál.Hosszabb kapcsolatban ismeri a parnere adottságait és képességeit ezek alapján választanak pózokat vagy próbálnak ki újakat

2023. jún. 13. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Érzelem nélkül nincs jó szex!

Tehát, ha a szimpátián túl érzelem is van a szex mögött, akkor minden ennek a kritériumoknak megfelelő nő jó a szexben.

2023. nov. 3. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!