Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hazasság és 2 gyerek utan nyitottak lennétek még új dolgokra a szexben?
Birom ezt azert....
Megis milyen pozitiv valaszt varaz? H ja a pasik altalaban birjak az ilyet? De itt most a ferjed a kerdes nem idegen pasik. A kerdes inkabb az h a gerjed benne lenne. De ha nem mondod neki honnan a viharba tudja h mast szeretnel? Mi meg honnan tudjuk h neki tetszene e?
Komolyan en is no vagyok de nem ertem ezt a kifacsart kicsavart logikat benne ....
Nalam alap h ha valamit akarok kinyitom a pici szam es elmondom. Aztan kiderul mit lep a masik.
Nekem ez nem is kérdés, inkább arcoskodás! Sőt magát a kérdést sem veszem komolyan, mert azt érzem hogy ezt nem is egy nő írta. Ilyen kérdéseket én is írhatok naponta vagy ötöt, igaz hogy közöm sincs az ilyen témához.
Messziről ordít hogy KAMU KÉRDÉS!
Igen, pont így szokott lenni, hogy pont két gyerek után lesz az asszonyokból szexuális vadállat, majd egy ilyen gyakorlatilag extrém pozitív dolgot fogja itt a gyk-n megkérdezni. Hihető!
Férfiként válaszolok, odadobom a banánt: nem b+, nem örülnék neki, inkább elmennék a kocsmába! Vagy szabotálnám a szexet! Vagy inkább neteznék! Ezt a nyomi kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!