Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő az ha valakinek hónapokig volt szexkapcsolata?
Figyelt kérdés
Ma egy beszélgetés során felmerült témaként és ezen meg voltak lepődve. Ez olyan ritka dolog lenne?2023. jún. 1. 21:19
2/12 anonim válasza:
Szerintem ez elég gyakori. Ha mind a két fél csak szexet akart, nem vert át senki senkit, akkor semmi gond nincs ezzel.
3/12 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel, ha az ember ezt akarja, a saját döntése, tisztázzák a dolgokat és megfelelően védekeznek.
4/12 anonim válasza:
Miért lenne az? Nekem volt egy kb 9 évig. Nagy megszakítások voltak benne, de mikor épp nem volt senkim, meg neki se, akkor mindig mentünk egymáshoz. Szuper volt mindenkinek, soha nem volt olyan, hogy nincs szex egyáltalán. (Ok, néha akkor is összejöttünk, mikor neki volt valakije, én ilyet nem tennék😀)
5/12 anonim válasza:
Nem hiszem, nincs ezzel baj. A komoly kapcsolatot sokkal nehezebb kialakítani és fentartani.
6/12 anonim válasza:
Minél kultúráltabb egy baráti társaság annál inkább társadalmi norma egy kis képmutatás, azaz ösztönlény cselekedeteinket elhallgatjuk.
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem.
Nekem is volt. 8 hónapig tartott.
Az elején tisztáztuk, hogy csak szex.
N
8/12 anonim válasza:
Nekem 1,5 éve van ilyen kisebb megszakításokkal, nincs ezzel semmi baj.
9/12 anonim válasza:
Igen. Ez Isten szerint paráznaság.
10/12 anonim válasza:
Isten szerint csak (férfi és nő közti )házasságban jó szexelni, és csakis úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!