Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Cikinek tartjátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Cikinek tartjátok ha egy nő bénán orálozik?

Figyelt kérdés
Nem rég volt rá alkalmam, de nem szoktam sokat csinálni (nem igazán volt olyan partner eddig akivel szìvesen tettem volna pedig szeretném). Na viszont pár napja volt rá alkalmam de nagyon bénának éreztem magam. Cikinek tartjátok ha a nő ügyetlen?
2023. jún. 1. 15:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem, már annak is lehet örülni, hogy a lány csinálja, majd belejön és egyre jobb lesz.
2023. jún. 1. 17:34
 22/28 anonim ***** válasza:
Ha még nem sokat csinálta, és azért bénázik az nem gáz, pláne ha akar fejlődni. Ha úgy adja el magát, hogy ő milyen jó, közbe meg nem, és ahelyett hogy segítséget kérn,e hogy lehetne jobb, megsértődik ha szól az ember, na az ciki. 33/F
2023. jún. 1. 18:00
 23/28 A kérdező kommentje:
Az illető nem a párom, de nem kizárt, hogy lesz még rá alkalmunk. Nem tudom minek nevezzem, majd kialakul, hogy kicsoda. Természetesen szeretnék fejlődni a dologban, nekem amúgy maga az érzés tetszik. Azt mindig mondom neki, hogy mondja el mi esik jól neki.
2023. jún. 1. 18:44
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ha szívesen csinálod és fejlődni akarsz. Minden nap lehetne gyakorolni.
2023. jún. 1. 19:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Van különbség béna és szar között. A legtöbb nőnek berögzült már valami elb.ott technika amiről megrögződésük hogy istenkirály, közben meg szörnyű, fáj, stb...
2023. jún. 1. 22:46
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha a nő ügyetlen az csak azt jelenti hogy nem gyakorlott. A férfiak ideálja meg az olyan nő, aki csak velük feküdt le valaha, hiába kevesen fogják ezt nyiltan bevallani.
2023. jún. 2. 05:49
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Minden férfi máshogy szereti. Az adott férfit meg kell tanulnia minden nőnek.
2023. jún. 2. 07:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem, mert így is telibe spriccelem , nekem mindegy hogy 3 perc vagy 5 alatt intézi . Ha szenvedélyes ötletes akkor megdugom a száját .
2023. jún. 2. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!