Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Cikinek tartjátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Cikinek tartjátok ha egy nő bénán orálozik?

Figyelt kérdés
Nem rég volt rá alkalmam, de nem szoktam sokat csinálni (nem igazán volt olyan partner eddig akivel szìvesen tettem volna pedig szeretném). Na viszont pár napja volt rá alkalmam de nagyon bénának éreztem magam. Cikinek tartjátok ha a nő ügyetlen?
2023. jún. 1. 15:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%
Nekem jobban tetszik, ha egy lány kevésbé tapasztalt, mert akkor könnyebb megtanítani neki én hogy szeretem. Aki már évek óta ugyanúgy csinálja, az nehezen fog ráállni új dolgokra.
2023. jún. 1. 16:12
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Megtanítanám hogyan csinálja jól!
2023. jún. 1. 16:14
 13/28 Noren1989 ***** válasza:
88%

A fejlődés hiànyàt tartanàm annak.

Nekem is évekbe került megtanulni jól b@szni.

2023. jún. 1. 16:23
 14/28 anonim ***** válasza:
77%
Nem. És te megsértődnél, ha mondanám, hogy ne így csináld, hanem amúgy?
2023. jún. 1. 16:26
 15/28 anonim ***** válasza:
71%

Ha megmondja, hogy "Figyu, valszeg nem vagyok ebben valami jó, de szeretném, segítesz, hogy jó legyen?"

Minden bizonnyal nem nézném le, nem kérdezném a miértet. Rávezetném, hogy a jó, mármint nekem.

Senki nem született orálhercegnőnek.

2023. jún. 1. 16:27
 16/28 anonim ***** válasza:
63%
Mindenki volt kezdő! Én is. Tanítgatnám, hogy belejöjjön!
2023. jún. 1. 16:35
 17/28 GFman ***** válasza:
70%
Nem tartanám cikinek!Nekem pl. az lenne problémás, ha orál címszó alatt csak farokverést csinálna.Voltam bisex lánnyal és mikor rákérdeztem a nyalásra azt mondta, hogy lánytól jobban szeretni kapni, mert másképp csinálják, mint a pasik.Ettől függetlenül megengedte nekem is és nem problémázott ezen.Ezért nem cikizném ki a másikat, ha esetleg ügyetlenebb vagy kezdő valamiben, mert lehet én sem vagyok ám annyira nagy csődör.
2023. jún. 1. 16:45
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha hajlik a kérésre, hogyhan változtasson hogy jobb legyen akkor miért lenne ciki? Ráadásul lehet, hogy ő azt hiszi, hogy a szopásban, de nekem meg nem úgy jó, ahogy ő képzeli el. (Volt már ilyen) Akkor valójában nem jó benne igaz?

Szóval szerintem nem kell aggódnod kérdező.

2023. jún. 1. 16:56
 19/28 NTBS ***** válasza:
100%
Semmi ciki nincs benne. Tanulható.
2023. jún. 1. 17:08
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha szívesen csinálja, és hajlandó gyakorolni meg fejlődni, akkor nem. Teljesen normális és érthető, hogy elsőre nem megy tökéletesen. Meg gondolom, a mi igényeink sem pont egyformák, szóval azt is ki kell tapasztalnod, a te párod hogyan szereti legjobban. ;)
2023. jún. 1. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!