Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veled, hogy lett volna lehetőséged szexelni, de nem éltél a lehetőséggel? Ha igen miért nem, megbántátok utána?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 14:45
21/32 anonim válasza:
#20 Micsoda családod van, hogy már a farvizén is tudtál volna kefélni... 😅
22/32 anonim válasza:
Igen,de sajnos unokatesom csaja volt ugy,h felejtos volt a tema, ja es a masik csajanal is jo voltam a baratnoi visszamondtak
23/32 NTBS válasza:
Igen. A csaj tetszett, de nagyon részeg volt. Nem akartam kihasználni. Abban bíztam majd másnap reggel összejön. Sajnos nem jött, azóta sem tudom, hogy jól döntöttem e akkor.
24/32 anonim válasza:
NTBS nagyon rosszul dontottel :D igaz ,hogy reszeg volt ,de akarta es ez a lenyeg
25/32 anonim válasza:
Nagyon részeg nőt nem szabad megdugni, csak ha még józanul mondott igent.
26/32 anonim válasza:
Nagyon sokszor volt. Az ok: volt barátnőm.
32f
27/32 anonim válasza:
Igen. És azért nem, mert tudtam hogy büdös a farkam és nem akartam beégni. :D
28/32 anonim válasza:
Ha a nő akar, akkor nem hagyom ki! Ha én szeretnék az már nehezebb, ha a nő nem akar!
29/32 anonim válasza:
Igen, utólag bánom is. De akkor úgy éreztem hogy nem ment volna.
24L
30/32 anonim válasza:
Sosem éltem vele mert az igazival akarom
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!