Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért rossz érzés, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rossz érzés, ha a csiklómhoz érnek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg a szexben az az alfa és omegaés a nők nagyrésze csiklón keresztül él meg orgazmust, de nekem kimondottan kellemetlen, amikor simogatják, megérintik. Már-már fáj. Párom állandóan birizgálja (alighanem ő is tudja, hogy ennek jó érzésnek kellene lennie). Mindig alig várom, hogy abbahagyja.
2023. jún. 1. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nedvesedsz rendesen izgalom hatására? Mert a csikló jellemzően akkor viselkedik így, ha száraz és száraz kézzel nyúlnak hozzá.

Ha nedves, mert eláztál, vagy nyáltól vagy síkosítótól akkor nem kéne ilyet művelnie. Erős izgatásra még lehet érzékeny, de finom simogatásra, nyalakodásra már nem kéne.

Ha viszont nagyon érzékeny akkor próbáld meg (vagy a pasid), hogy fentről közelít az ujjad és nem közvetlen a csiklódat izgatod hanem a csikló csuklyáján keresztül fentről, meg mellette a környezetét, hogy finomabban érj hozzá, azaz ne direktben. Ha így kellemes, akkor ez lesz a nyitja annak, hogyan izgulj fel elégé mielőtt nekikezdtek a szexnek.

2023. jún. 1. 13:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy te is és ő is közvetlenül a csiklóhoz ér hozzá. Én néha összeszrnám magamat, annyira kényelmetlen érzés. :D Le se tudom írni milyen.

Rátolom a körülötte levő bőrt és úgy teljesen rendben van. :)

2023. jún. 1. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen ostobenko messzirol keruljon!
2023. jún. 1. 23:01
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Gyakorolj sokat, és idővel nem lesz ilyen érzékeny (úgy látszik neked az átlagtól eltérően kivételesen érzékeny).

2023. jún. 2. 08:28
 15/19 anonim ***** válasza:

#14 😂😂

28 éves vagyok, hidd el, gyakoroltam eleget.😀 Szerencsére mindig ilyen érzékeny, 20+ évnyi masszírozás után is. Ez ilyen, rengeteg ideg van benne, azért ilyen "görcsös" érzés. Mindegyik barátnőmnek úgy csináltam, hogy lenyomtam a bőrt, mert ők is megugrottak, hogyha közvetlen hozzá értem. Nem egyedi probléma.

A probléma az, amikor férfi partnereknek kell megtanítani, hogyan csinálják. 🙂

2023. jún. 2. 12:31
 16/19 anonim ***** válasza:

és az miért probléma?

2023. jún. 2. 12:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kerekperec: van akinél sokáig tart vagy eléggé béna benne. Illetve én a bal kezem két ujjával igazán élvezetesen tudom csinálni. De ezt megtanítani egy jobbkezes, vastag ujjú férfinak bőven kihívás.
2023. jún. 2. 12:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

logikus, hogy az ember mindig magának tudja a legjobban, mert pontosan érzi, de egy kis türelem és megértés nem árt a másik nemmel szemben ;)

2023. jún. 2. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút van. Nincs kidobva vagy megszégenyítve az, akinek nem megy elsőre vagy még sokadjára sem. Viszont tagadni nem fogom, amit leírtam. Majd' 2 éve együtt vagyunk a párommal, aki vastag ujjú és jobbkezes. Egyikünknek sem könnyű, de összefogunk. 😁
2023. jún. 2. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!