Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik közt nagyon erős a kémia mennyi idő alatt múlt el ?
végső soron semmikor
le tudnak ülni a dolgok, de a nagyon erős kémiában az a jó, hogy könnyen felizzítható
Ha elmúlik, annak más oka van, pl. jönnek sorra a problémák a kapcsolatban, amit a felek nem tudnak megoldani és ez nem tesz jót a szexualitásnak sem. De ha ápolják a kapcsolatot, akkor a kémia sem múlik el olyan könnyen.
Ha azonban nincs párkapcsolat, csak vonzódik egymáshoz két ember, akkor elmúlik pár hónap után. Mindkettőben volt részem. Előbbi esetben a problémák megoldásával visszatért az izzás is, utóbbi esetben meg lett egy sima ismerősi viszony.
Egyszer olyan esetben volt, ahol egyoldalúan én éreztem. Vaaagy olyan esetben amikor inkább nem kérdeztem rá, de éreztem h a másik is végignéz/végigmér és borzasztóan jólesett h. bejövök neki..:)láttam rajta.
De fél a kezdeményezéstől a tabukat döntögető...hmm korkülönbség miatt :XD
Bizony a korkülönbség frusztrálhatja az embert.
Soha nem múlik el.
Tapasztalat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!