Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, szamotokra izgato, ha egy fiatal csinos, kerek feneku lanynak lenge nyari nadragon atlatszik kicsit a tangaja? Diszkreten de lathatoan?
Sajnálom, de a többség ellen kell beszéljek...
Számomra ez nem tetszést keltő tényező. Minden női klaszternek, viselkedési frázisának megvan a maga férfi piaca, az a férfi klaszter, amelyiknek az pozitív.
Én magam olyan klaszterben vagyok, hogy számomra minimum indifferens, sokkal inkább negatív az általad leírott élethelyzet.
Van egy bizonyos mondás, aminek a lényege, hogy bizonyos emberek nem vállalnak fel, tesznek olyan dolgokat, amik messze állnak tőlük, amik méltatlanok hozzájuk.
Lehet, szemügyre venném az illetőt, főleg, ha ennyire kimutatja az adottságait, de nem pozitív, sokkal inkább negatív gondolati fennhangja lenne nálam.
Nyilván ezzel kisebbségben vagyok, sokak stigmatizálnának emiatt, itt leszázalékolást kapok, de őszintén, nem ez életem értelme... Sokkal inkább keresem a valódi értékeket, és a kérdésben megfogalmazott élethelyzet számomra nem sugall értéket.
Nyilván akik értékelik, jobbára addig értékelik, amíg más csajon van ez így és ők legeltethetik a szemüket rajta, de amikor már a saját párjukon van ez, előjön az ego... Ilyenkor már nem tűrik ugyanazt, hisz más ne legeltesse a szemét a párjukon, ahhoz csak nekik van joguk...
Aki ezt a megoldást választja és az is, aki férfiként így gondolkodik, megmutatkozik kellőképp a jellem rejtett bugyra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!