Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk, szamotokra izgato, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, szamotokra izgato, ha egy fiatal csinos, kerek feneku lanynak lenge nyari nadragon atlatszik kicsit a tangaja? Diszkreten de lathatoan?

Figyelt kérdés

2023. máj. 30. 18:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2023. máj. 30. 20:30
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem érdekel.
2023. máj. 30. 21:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Még szép, hogy tetszene. :D
2023. máj. 30. 21:17
 14/21 anonim ***** válasza:
28%
Jaj, régen vagy 20 éve voltak divatok az ilyen áttetsző nadrágok nyárra. Szerintem baromi közönséges és már akkor is a proli igénytelen ízlésficamos nők hordták. Engem jobban izgat egy szoknya, ápolt lábak, ízléses szandállal vagy magassarkúval. Kilógó tanga az irtó gáz. 33f
2023. máj. 30. 22:05
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
#14 ez egy un. strandruha, ami arra van hogy a vizes fürdőruhára felvegyék. Ettől még egy jó csajon csinos, egy hájas nagy valagún... hát akkor tényleg közönséges és "ezt inkább nem kellett volna" 😂
2023. máj. 30. 22:34
 16/21 anonim ***** válasza:
90%

Sajnálom, de a többség ellen kell beszéljek...

Számomra ez nem tetszést keltő tényező. Minden női klaszternek, viselkedési frázisának megvan a maga férfi piaca, az a férfi klaszter, amelyiknek az pozitív.

Én magam olyan klaszterben vagyok, hogy számomra minimum indifferens, sokkal inkább negatív az általad leírott élethelyzet.

Van egy bizonyos mondás, aminek a lényege, hogy bizonyos emberek nem vállalnak fel, tesznek olyan dolgokat, amik messze állnak tőlük, amik méltatlanok hozzájuk.

Lehet, szemügyre venném az illetőt, főleg, ha ennyire kimutatja az adottságait, de nem pozitív, sokkal inkább negatív gondolati fennhangja lenne nálam.

Nyilván ezzel kisebbségben vagyok, sokak stigmatizálnának emiatt, itt leszázalékolást kapok, de őszintén, nem ez életem értelme... Sokkal inkább keresem a valódi értékeket, és a kérdésben megfogalmazott élethelyzet számomra nem sugall értéket.

2023. máj. 31. 14:38
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Én egyetértek #16-tal, ment a zöld.
2023. máj. 31. 14:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút izgató, de bizonyos helyzetekben kihívó. Barátnőmön társaságba pl már nem értékelem annyira az ilyet.
2023. jún. 1. 11:20
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván akik értékelik, jobbára addig értékelik, amíg más csajon van ez így és ők legeltethetik a szemüket rajta, de amikor már a saját párjukon van ez, előjön az ego... Ilyenkor már nem tűrik ugyanazt, hisz más ne legeltesse a szemét a párjukon, ahhoz csak nekik van joguk...

Aki ezt a megoldást választja és az is, aki férfiként így gondolkodik, megmutatkozik kellőképp a jellem rejtett bugyra.

2023. jún. 1. 11:27
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem izgató és szerintem hölgyet se zavarja
2023. jún. 15. 07:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!