Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nincs (még) olyan viszonyban a nővel, miért feszegeti a nő szüzességét?
Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 10:23
1/11 anonim válasza:
Valószínűleg akkor jobban érdekli az ami a lábad között van, mint te. Nem akar időt pazarolni.
2/11 anonim válasza:
Mert szeretne vele olyan viszonyban lenni.
3/11 A kérdező kommentje:
És teszem hozzá, ő egy nagyon okos ember amúgy, a munkahelyén szinte az egyik legjobb. Ugyanakkor segítőkész is, de olyan megjegyzései vannak...
2023. máj. 29. 10:28
4/11 anonim válasza:
Mert a szexuális kultúrája eddig terjed ki. Meg esetleg az általános is.
Lehetséges, hogy fizikailag is ilyen lesz majd.
Ha tényleg ennyire okos és segítőkész, akkor valószínűleg lehet majd tanítani.
5/11 anonim válasza:
Lehet ez volt az elvárás vele szemben.
A haverok erre biztatták.
Egyébként ha nem tetszik biztos tudsz mást találni.
Én is orulnék egy rendes leányzonak, aki komoly kapcsolatban gondolkodik. Nem értem a magunkfajta miért nem talál egymásra.
6/11 A kérdező kommentje:
Amúgy jól érthet az emberekhez, mivel emberekkel foglalkozik, egyből levágta, hogy van egy szende, zárkózott kisugárzásom amúgy, mert ilyen is vagyok...24 voltam, amikor elvesztettem, volt egy 4 éves kapcsolatom meg most van egy 7 hónapos. De szoktam a barátommal poénkodni, hogy el lehetne adni szűznek, olyan nagyon szűk vagyok és még a hártyám egy része is megvan, az aktust finoman kell kezdeni nálam és bizalom nélkül nem megy.
2023. máj. 29. 11:43
7/11 anonim válasza:
Lehet a munkában okos, de a csajozáshoz nem igazán ért. Eléggé otrombán, ajtóstól a házba módszerrel próbálkozik.
8/11 anonim válasza:
Az okosság önmagában nem jelent sokat, okos ember is lehet modortalan bunkó.
Egyébként nyilván azért tesz szexuális célzásokat, mert kíván téged, fantáziál rólad.
9/11 anonim válasza:
Ha én is ilyen helyzetbe kerülnek, engem is csak a puncija érdekelne!Nincs is más értelme egy randevunak egy nővel!
10/11 anonim válasza:
Mert nem akar szűz lánnyal kezdeni, az kötelezettséggel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!