Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért savazzák és nézik semmibe aki hamar elélvez?
Evolúciós szempontból az a legértékesebb, legerősebb alfahím, aki a leghamarabb tudja megtermékenyíti a nőstényeket.
Tehát ha logikusan végigondolom, akkor én aki hamar elmegy és 4 menetet is bírok, tökéletes nagybetűs FÉRFI vagyok és nem is kívánhatnának jóbat a szépséges nőstény egyedek.
A megtermékenyülés szempontjából fontos a nőstény orgazmusa, mivel a hüvelyizmok összerándulása a petesejt felé terelik a spermiumokat.
Szóval evolúciós okokból tessék szépen kinyalni a partneredet élvezés után, ha azt akarod hogy a csodálatos génjeid tovább öröklődjenek :D
Kitörölhetem az evolúciós elmélettel, ha nekem időben kevés😃
1-es: ezek a csodálatos gének ne nagyon öröklődjenek tovább inkább😃
Nem, evolúciós szempontból az a legértékesebb, aki életrevaló utódot képes nemzeni, a nőstények ezeket engedik egyáltalán közel magukhoz. Na, rólad száz méterről leveszik a nőstények, hogy nem ilyen vagy.
Az idő előtti ejakuláció meg nem evolúciós, hanem kulturális kérdés. Egy nő, amikor lefekszik egy férfival, akkor szeretné ő is jól érezni magát. Ha tíz másodperc alatt elmész, majd falnak fordulsz és alszol az nem ilyen.
#5 Jó de alapvetően nem azért párosodunk, hogy jól érezzük magunkat, hanem a szaporodás miatt.
És nem vagyok 10 secundumos és megy több menet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!