Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni, ha szopják a farkam?
Figyelt kérdés
Sok nővel próbáltam.2023. máj. 27. 19:22
11/23 anonim 

válasza:

Micsoda gondjaid vannak az életben 😂 akkor dugd meg őket, hogy a csajnak is jó legyen - probléma megoldva.
12/23 anonim 

válasza:

Lehet meleg lennel csak pasi oralozasatol mesz el :)
13/23 anonim 

válasza:

Fogd meg a ket fulet es huzd ra a f...odra a not! Bazzzd szet a pofajat tiszta erobol hogy a taknyos turha meg a nyal orran szajan frocsogjon kozbe tepkedd a fuleit.... Ne engedd hogy levegot vegyen fogd be az orrat. Hidd el attol fogsz elmenni hogy fuldokol. Engem nagyon fel tud izgatni legalabbis. 32F
14/23 anonim 

válasza:

Mert 10-ből 8 nőnek fogalma sincs, hogy kell normálisan szopni. Ők meg arra panaszkodnak, hogy a férfiak nem tudnak nyalni. Nehéz dolog a heteroszexualitás. :D
15/23 anonim 

válasza:

Nem tudom mi lehet a gond. Én a legügyetlenebb szopástól is egy idő után el tudtam élvezni mindig.
16/23 anonim 

válasza:

14. Mert 10-ből 9 pasinak fogalma sincs, hogyan kellene dugni, hogy a nő is élvezze.
Előjáték? El kell felejteni.
Viszonzás? Ugyan már.. :(
17/23 anonim 

válasza:

#16 Ezt elég nehéz elhinni. Inkább az a 10 akit választasz, az a típis akit nem érdekel a nő öröme.
18/23 anonim 

válasza:

17. Ellenkezőleg, egyik sem volt Chad, csak átlagemberek.
Szóval külső nem befolyásolta a választást és nem is nézte volna ki az ember belőlük ezt.
19/23 anonim 

válasza:

#18 Nem feltétlen a külsőre gondoltam ezalatt, hanem embertípusra. Valószínűleg az ilyen hapsik vonzanak.
20/23 anonim 

válasza:

19. Nem csak én panaszkodom erre, így nem igaz sajnos.. :(
Na de nem terelem a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!