Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi egy aktus során...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi egy aktus során hányszor bír elélvezni?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, amikor élethelyzet miatt vagy 2 hétig nem nyúlok magamhoz, egymás után 8szor is tudom kiverni magamnak. Kérdésem ez szexben is 8szor el tudok menni egymás után?

26F

2023. máj. 9. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem 10-ből 9 férfi erre egyszer képes.
2023. máj. 9. 08:34
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Az egyesnek igaza lehet. Én is csak egyszer tudok. Van valami tantrikus technika amivel magomlés nélkül lehet orgazmálni, úgy elvileg nem kizárt hogy többször.

De azt tudd, hogy punciba más mintha huzogatod magadnak. Nagyon kellemetlen érzés ejakulació után, mert tulstimulál.

Kb mintha a csaj csiklóját intenzíven tovább nyalnád orgazmus után hosszú másodpercekkel. Ne tedd!

F33

2023. máj. 9. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

1 aktus 1 élvezés pasiknál mivel náluk produktum is van

Azt csak 1x lehet el lőni aktus során

Egymás után max 3 aktus az ami megy a pasinak .

Utánna kis pihi kell nekik

De képesek 1 nap több aktusra .

Mi nők tudunk többször élvezni 1 menet alatt is

Viszont a 4. Max 6. Menet után már fájdalmas mert a súrlódás miatt kidörzsölődik a hüvely

2023. máj. 9. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

Általában egy aktus alatt egyszer.

Én partnerrel is így voltam, de volt olyan partnerem akivel 1 órán belül 3x is ment. Ezek külön-külön kezdeményezések voltak.

Máshol meg volt, hogy 2 naponta 1 szex jött ki.

2023. máj. 9. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
Volt olyan partnerem aki többször is elélvezett egymás után.. de ritka jelenség az biztos..
2023. máj. 9. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Én fiatalabb koromban is max 3-at bírtam, de azok is külön aktusok voltak. Igazából 2 volt, ami még jól is esett, az is úgy, hogy mondjuk leszoptak rendesen, aztán pihenés nélkül dugás. Most már öregen 1. Lehet, hogy menne több, de ahhoz már váltogatnom kellene a nőket. :D
2023. máj. 9. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanazt írom, mint a másik kérdésed alá:

A rekord 24 óra alatt volt 8 élvezés.

Egyszerre egymásután a legtöbb 6 volt, szopással. De a hatodiknál már meg kellett állítanom, hogy ne kezdjünk bele még egybe.

Szex alatt megszakítatlanul 4 volt a legtöbb, de ilyenkor én nem állok meg "öt percre", hanem élvezés után azonnal folytatom tovább ugyanúgy, mert jólesik tovább csinálni, és nem lankadok le orgazmusokkor.

Általában amúgy kettő szokott lenni, a második már gyorsabban érkezik, és intenzívebb.

2023. máj. 10. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!