Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi egy aktus során hányszor bír elélvezni?
Szűz vagyok, amikor élethelyzet miatt vagy 2 hétig nem nyúlok magamhoz, egymás után 8szor is tudom kiverni magamnak. Kérdésem ez szexben is 8szor el tudok menni egymás után?
26F
Az egyesnek igaza lehet. Én is csak egyszer tudok. Van valami tantrikus technika amivel magomlés nélkül lehet orgazmálni, úgy elvileg nem kizárt hogy többször.
De azt tudd, hogy punciba más mintha huzogatod magadnak. Nagyon kellemetlen érzés ejakulació után, mert tulstimulál.
Kb mintha a csaj csiklóját intenzíven tovább nyalnád orgazmus után hosszú másodpercekkel. Ne tedd!
F33
1 aktus 1 élvezés pasiknál mivel náluk produktum is van
Azt csak 1x lehet el lőni aktus során
Egymás után max 3 aktus az ami megy a pasinak .
Utánna kis pihi kell nekik
De képesek 1 nap több aktusra .
Mi nők tudunk többször élvezni 1 menet alatt is
Viszont a 4. Max 6. Menet után már fájdalmas mert a súrlódás miatt kidörzsölődik a hüvely
Általában egy aktus alatt egyszer.
Én partnerrel is így voltam, de volt olyan partnerem akivel 1 órán belül 3x is ment. Ezek külön-külön kezdeményezések voltak.
Máshol meg volt, hogy 2 naponta 1 szex jött ki.
Ugyanazt írom, mint a másik kérdésed alá:
A rekord 24 óra alatt volt 8 élvezés.
Egyszerre egymásután a legtöbb 6 volt, szopással. De a hatodiknál már meg kellett állítanom, hogy ne kezdjünk bele még egybe.
Szex alatt megszakítatlanul 4 volt a legtöbb, de ilyenkor én nem állok meg "öt percre", hanem élvezés után azonnal folytatom tovább ugyanúgy, mert jólesik tovább csinálni, és nem lankadok le orgazmusokkor.
Általában amúgy kettő szokott lenni, a második már gyorsabban érkezik, és intenzívebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!