Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy nem az a prosti fogadott, aki a hirdetésben szerepelt? Mit csináltál?
Egyik kollégám járt így. Egy nagyon buja cigó 20 körüli lány hirdette magát mire egy tépett hajú, büdös, fogatlan, agyon tetovált 50 körüli cigó nő fogadta. Ő is haza akart menni de rokonság minden nemű szexuális aktus nélkül kiverte belőle a pénzt (szó szerint 8 napon túl gyógyuló) majd nem csak a megbeszélt összeget mert mivel akkor volt fizetés az ismerősöm teljes bevételét elvették, pontosabban kiverték belőle. A felesége az nap elhagyta és nem sokkal később beadta a való pert. Ő azóta nem dolgozik a cegnél így nem tudom az asszony szemet hunyt e esetleg vissza lépett a válastól.
Lehet kamunak tűnik a sztori, de nem az
Egyszer volt....
De szimpatikus volt a csaj és megdugtam anélkül, hogy említettem volna neki, hogy nem ő van a képeken.
Természetesen ha nem lett volna szimpi akkor leléptem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!