Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok igaz hogy olyanok vagytok mint a rossz kávégép? Benyelitek a 20 ast is?
Nem tudom, csak volt már hozzád hasonlóval dolgom. Duma az meggy, teljesítmény pedig lóf@sz.
10 ne mondd nekem hogy nem láttál még kávégépet?Szerinted csak csak 100 assal működik?
Te még soha nem jártál úgy hogy bedobáltál egy csomó aprót és benyelte a 20 forintost?
Te ilyen pna függő emócionális csajos pasi(?) vagy aki nővédelmi ligás és ha menstruál a csaja akkor annyira emocionális hogy neked is görcseid vannak?Sírsz a Titanicon mi, ha nézed...
Kérdező, csak jelezném, hogy utoljára, amikor kávégépnél voltam, a legkisebb értékű pénzérme, amit elfogadott, az az 50-es volt. Bizonyára másfelé járunk.
De ha neked ebből a hozzászólásból az jön le, amit írtál, akkor neked nagyon komoly gondjaid vannak magaddal és az életeddel, valamint a szövegértelmezéseddel. Javaslom, keress fel pszichológust/pszichiátert, valamint kezdd el végre a felső tagozatot (bár a helyesírásodat nézve az alsó tagozatban is volna keresnivalód).
10-es voltam.
16 fröcsögést azt te művelsz.
Nyugodjál meg , attól megnyugszol.
Csernus nem rendel?Miért nem látogatod meg?
Munkakörömből adódóan kell járnom pszihóhoz.Nincs rejtett agresszióm, úgyhogy simán lehet közöm fegyverekhez.
Az önjelölt pszihológusok között van a legtöbb sorozatgyilkos és pszihopata.Az a kényszerképzetük, hogy fröcsögnek rájuk, meg másokra...
Kérdező, szerintem olvass vissza. Én tök nyugodt vagyok.
Ha már visszaolvastál, magyarázd meg nekem kérlek, hogy miből gondoltad az első válaszomból, hogy úgy kell reagálnod, ahogy. Frankón leoltottál egy egyszerű kérdést, belemagyarázva olyat, amit - bárhogy csűröm-csavarom - logikailag nem lehet.
Magyarázd meg továbbá kérlek azt, hogy az én hozzászólásomban mi volt a fröcsögés?
Jársz pszichológushoz? Szuper. Sajnálom szegényt, biztosan sok munkája van veled.
Ha már itt tartunk: hogy jött ide az önjelölt pszichológus? Ezt is magyarázd meg kérlek, szeretném megérteni.
Miből gondolod, hogy beletartozom Csernus szakterületébe? Csak nem önjelölt pszichológus vagy, aki kategorizál a hozzászólásom alapján?
Továbbra is fenntartom, hogy a stílus maga az ember... S a te stílusod hagy némi kívánnivalót maga után.
Te nem vagy normális , ne haragudj.Apróságokon kicsinyeskedsz.Magyarázd meg ezt , magyarázd meg azt.
Rád , férne egy pszihó, és nem rám.Mint azt írtam, munkámból kifolyólag szoktam menni.Alkalmasságira.Nincs sok munkája velem, hiába reménykedsz.Veled viszont ellenne egy darabig az biztos.
Nyugodj meg, megnyugszol.
Nem haragszom rád, mint ahogy nem haragszom a légyre sem, amikor nekirepül a szélvédőnek: ennyi telik tőle. Nem gondolom, hogy apróságokra kérdeztem rá, hiszen azok pont azok a dolgok voltak, amik miatt / amikkel kötekedtél. Megmagyarázni nem tudnád, mert akkor kiderülne, hogy a jópofának szánt megjegyzéseid teljesen alaptalanok.
Részemről zárom a vitát, mert nem lenne etikus szellemi párbajt vívni egy e téren fegyvertelen emberrel.
Az, hogy nem vagyok normális, annyiból igaz, hogy eddig is próbáltalak megérteni, hogy honnan ez az ellenségeskedés, amit egy ártatlan hozzászólás váltott ki belőled.
Írom ezeket teljesen nyugodtan.
További kellemes dagonyázást neked a lelki pocsolyádban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!