Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért jelzi a DeLonghi kávégép...

Miért jelzi a DeLonghi kávégépem, hogy szűrőt kell beletenni, ha bele van téve?

Figyelt kérdés
Megcsináltam a vízkőtlenítést, majd beletettem a vízszűrőt, de hiába, mert ugyanúgy jelzi, hogy nincs benne a szűrő.

2023. ápr. 2. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki is cserélted a szüröt? Nekem nem DeLonghim van, de olyankor újat kell bele rakni.
2023. ápr. 2. 16:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Újat tettem bele
2023. ápr. 2. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor birizgáld meg egy kicsit hátha nem jól érintkezik. Csináltál már kávét vele azóta?
2023. ápr. 2. 17:42
 4/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Legtöbb automata kávégép nem is képes érzékelni, hogy van benne víztisztító betét. Menüben kell beállítani.

DeLonghi is van sokféle, de azt nem tudom, ezek között létezik-e egyáltalán olyan, ami érzékeli.

2023. ápr. 2. 17:59
 5/10 A kérdező kommentje:
A legelsőt érzékelte, de ezt már nem. Nem tudom menüben beállítani :/
2023. ápr. 2. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azt jelzni hogy nincs benne vízszűrő, hanem figyelmeztet, hogy lefőzted a beállított mennyiségű kávét, ideje cserélni a betétet. 100% hogy benne van a leírásában, hogyan lehet kinullázni a számlálót.
2023. ápr. 2. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 2. 18:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Kicseréltem újra
2023. ápr. 2. 19:50
 9/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"A legelsőt érzékelte, de ezt már nem."

Valamit félreérthettél. Láttam a neten olyan gépet (típusra nem emlékszem), ami NFC-technológiával érzékelte a víztisztító betétet, meg annak cseréjét is. De ez már a luxuskategóriába tartozott, nem egy gyakori fajta.

Mégis, hogyan gondolod, a tiédben milyen alapon venné észre?

Meg amúgy is vicc az egész, pontos típust még mindig nem írtál, hogy kikereshessük neked a használat utasítást, amit te is elolvashatnál.

2023. ápr. 2. 22:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Resetelni kell a vízszűrőt. Philipsnél például 5 másodpercig nyomni kell a gombját.
2023. ápr. 3. 08:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!