Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egyszer kavaratatok egy nővelmekkora az esélye, hogy megismételnétek vele?
Lehet gáz, lehet nem, mindegy leírom:D
Múlt héten voltam egy buli-összejövetelen ahol összetalálkoztam az egyik barátom egy barátjával. Párszor találkoztunk már korábban, rendes volt, de különösebb érdeklődést nem mutatott akkor, én is csak annyit jegyeztem meg, hogy igencsak jól néz ki.
Na a múlt héten viszont elkezdett flörtölni, aztán csókolóztunk a végén pedig petting is lett. Nem számítottam rá, nem is vagyok az a típus aki ilyenekbe keveredik, meglepett a dolog de nagyon jó volt. Szex nem volt, de ő akkor akarta volna.
Eleinte úgy voltam vele, hogy szép volt jó volt ennyi volt. Aztán pár napra rá elkezdett nagyon hiányozni a dolog (szingli vagyok) és azóta is csak az az éjszaka jár a fejemben.
Szívesen megismételném a dolgot, sőt akár többet is ha újra összefutnánk és úgy alakulna. Nem akarok kapcsolatot meg semmi, nem erről van szó.
Egy ilyen esetben, ti benne lennétek a folytatásban vagy naiv elképzelés ez tőlem és inkább gáz?
Én szívesen megismernélek személyesen 💋
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!