Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha egyszer kavaratato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egyszer kavaratatok egy nővelmekkora az esélye, hogy megismételnétek vele?

Figyelt kérdés

Lehet gáz, lehet nem, mindegy leírom:D

Múlt héten voltam egy buli-összejövetelen ahol összetalálkoztam az egyik barátom egy barátjával. Párszor találkoztunk már korábban, rendes volt, de különösebb érdeklődést nem mutatott akkor, én is csak annyit jegyeztem meg, hogy igencsak jól néz ki.

Na a múlt héten viszont elkezdett flörtölni, aztán csókolóztunk a végén pedig petting is lett. Nem számítottam rá, nem is vagyok az a típus aki ilyenekbe keveredik, meglepett a dolog de nagyon jó volt. Szex nem volt, de ő akkor akarta volna.

Eleinte úgy voltam vele, hogy szép volt jó volt ennyi volt. Aztán pár napra rá elkezdett nagyon hiányozni a dolog (szingli vagyok) és azóta is csak az az éjszaka jár a fejemben.

Szívesen megismételném a dolgot, sőt akár többet is ha újra összefutnánk és úgy alakulna. Nem akarok kapcsolatot meg semmi, nem erről van szó.

Egy ilyen esetben, ti benne lennétek a folytatásban vagy naiv elképzelés ez tőlem és inkább gáz?

2023. máj. 26. 12:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Lehet folytatás, de, ha akarná, akkor valahogy keresne, attól még persze finoman, te is próbálhatsz vele kapcsolatot felvenni, hátha ...
2023. máj. 26. 13:28
 12/23 anonim ***** válasza:
74%

#12: Ha jól értem, azon az estén a férfi benne lett volna szexben, de a kérdező visszautasította. Egy normális férfinek a nem az nem. Ha a kérdező mégis akar valamit, akkor most neki kell lépni.

Kérdező, ha pettingeltetek és szexelt volna veled a pasi, akkor vajon mi lesz a reakciója, ha ráírsz hogy találkoznál vele? Nem nehéz kitalálni.

2023. máj. 26. 13:33
 13/23 A kérdező kommentje:

#13 nem azért nem volt szex, mert nem lett volna jó. Nem olyanok voltak a körülmények. Illetve, mint írtam nem szoktam ilyet csinálni, nincs olyan hű de sok tapasztalatom.

Plusz azért elég jól érezte magát ( persze nem volt elázva), lehet máshogy gondolja egy buli hevében. Nem tudom.:D

2023. máj. 26. 13:39
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha egyszer már bejött a nő szexre, akkor valószínűleg legközelebb is be fog. Persze szigorúan szexkapcsolat, kavarásról van szó, nem ex barátnőről. Mert ex-el sosem kezdenék újra semmit. Max ennyi hogy, helló, hogy vagy, na szia.
2023. máj. 26. 13:41
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasz... az örök szerelem kezdetétől a semmiig (mert éppen a 8. voltál neki a héten, s minden buliban mindig más csajt szed fel).

Az a bibi mi innen a távolból (a fickóról 0 érdemi információval) nem tudjuk megmondani hogy mi van a fejében.

Írj rá, hogy helló mizjus, beszélgess, kommunikálj vele! Majd nyugodtan mondhatod hogy köszönöd az estét, izgalmas volt s azóta is meg-megfordul a fejedben. Ha akar tőled valamit az ürge akkor ennyire magas labdát nem fog kihagyni. XXI. század, XXI. század - a nő is kezdeményezhet!

2023. máj. 26. 14:22
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

A magam nevében tudok nyilatkozni. Ha én egy buliban kikezdek egy nővel, és ő nyitott rám, és eljutunk valameddig az adott estén, akkor ha van rá lehetőségem, biztos, hogy megdugom. Ha az is jól alakul, akkor nagyon szívesen rendszeresítem is vele a szexelést.

Bár én egy ilyen helyzetben tuti fix, hogy már a buliban szereztem volna elérhetőséget, és én magam jelentkeznék. De ha ő nem teszi, de te ráírsz, akkor nem tudom elképzelni, hogy nem él a lehetőséggel. A buktató ott lehet, ha van nála képben valaki, aki jobbam tetszik, mint te.

2023. máj. 26. 17:05
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha rámírna hogy legyen folytatása és az az este igencsak jo volt boldogan folytatnám !
2023. máj. 26. 18:20
 18/23 anonim ***** válasza:

#16: "A buktató ott lehet, ha van nála képben valaki, aki jobbam tetszik, mint te."

Ha azzal a mással, aki jobban tetszik, nincs valami nagyon előrehaladott fázisban a dolog, akkor ez sem kizáró ok szerintem. Főleg, hogy a kérdező sem akar komolyat... milyen pasi hagyna ki ilyen lehetőséget?

Kérdező, írd meg a pasinak amit ide leírtál a kérdésedben. Biztos, hogy kapni fog az alkalmon, hogy megdugjon.

2023. máj. 26. 23:15
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
Komolyan ezen töprengsz? Ha picit is bejössz neki, ezerszázalék, hogy ő is ábrándozik rólad. Csak ő pedig lehet attól fél, hogy te passzolnád le, és azért nem kezdeményez. Én is mai napig ábrándozok régi ilyen élményeimről, hogy milyen lett volna a folytatás. f
2023. máj. 27. 07:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Próbálkozz nála. Inkább ő dobjon ki, mint hogy 66 évesen is őróla álmodozzál éjjelente. Tapasztalatból mondom. A mai napig a kihagyott NŐ -kről álmodozom éjjelente, hiába lettem azóta családos ember 66/F.
2023. máj. 30. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!