Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 évesen szabad rámozdulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen szabad rámozdulni egy 18 éves lányra?

Figyelt kérdés

Van egy 19 éves lány akivel sokat találkozunk, jól kijövünk ő is keresi a társaságom.

Szerintetek ez oké vagy túlzàs?

2023. máj. 25. 11:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Hatóságilag tilos!
2023. máj. 25. 13:38
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
tökéletes korkulonbség, 19 éves lányként mondom, 29 alattival össze sem jönnék, minimum kell 10 év.
2023. máj. 25. 14:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van!
2023. máj. 25. 14:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 éves vagyok, 20-30 éves koromig volt több szintén 20-30 közötti partnerem, barátnőm is.

19 évesen még NAGYON más életszakaszban van az adott lány, sokan éretlenek, tipikus tini hülyeségekkel tele, 0 tapasztalattal, buta hozzáállással.

Persze jöhetnek itt a nagy dumák, hogy így, úgy, amúgy milyen érettek...

Neked kell látnod az összképet, neked kell tudnod valóban bevállalnád e.

Én 30 évesen inkább 20+-os csajokkal kezdenék csak akik már elkezdik a nagybetűs életet és nem anyuci és apuci neveli őket és függnek tőlük. Ezt nem rosszból mondom, csak sokan a pénzhez, meg az élethez is még nagyon gyerekesen állnak hozzá ebben a korban.

Nagyon passzolnia kellene mindennek, ha egy 18 éves lány akarna tőlem valami komolyabbat.

Ha csak a szexet nézzük, ott is fontos a megfelelő hozzáállás, de ez még könnyebben összejöhet, amiből végül lehet komolyabb is, ha olyan.

2023. máj. 25. 15:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Érdekesek a válaszok, nem mondom, hogy nincs 19 éves akinek bejönnek az idősebb pasik de azért messze nem ez az ideális korkülönbség. A legtöbb ismerősömnek kb. vele egyidős párja van. Én még 23 évesen is azt mondanám egy 30 évesnek, hogy "bocsi de túl idős vagy hozzám". Sok velem egyidős férfi ismerősöm szerint is tabu a 18 éves lány mert túl fiatal.
2023. máj. 25. 21:47
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 Nekem nem lenne tabu szexre...
2023. máj. 25. 22:17
 17/17 Rex Hunter ***** válasza:
Szerintem simán mozdulj rá. Hülye vagy ha kihagyod! Én 34 évesen összejöttem egy 19 évessel, akinek nagyon bejöttem. Persze ő is nekem. Én tanítottam meg egy-két apróságra :) Hajrá!
2023. máj. 28. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!