Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akiknél elvárás a 20 cm vagy feletti intim méret?
Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 22:38
A kérdező szavazást indított:
Igen, én is ilyen lány vagyok
Nem, nincs ilyen elvárás
41 szavazat
1/27 anonim válasza:
Nincs ilyen eljárásom, de ha ilyennel találkozom, akkor könnyebben megfűzhető vagyok
2/27 anonim válasza:
Semmiképp nem elvárás, maximum esztétikai előny.
5/27 anonim válasza:
A húsz közeli jó, annál nagyobb az nem elvárás.
Csak ne legyen 17 alatti, ennyi a lényeg.
7/27 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen elvárásom, de sokféle lány létezik, biztos van, akinek igen. Van egy barátnőm, aki nagyon örült, amikor kiderült, hogy a barátjának nagy van, de ott se elvárás volt.
Persze ne legyen mikropénisze.
8/27 anonim válasza:
#6 Attól hogy többen a hosszút szeretjük nem vagyunk tágak, csak hosszú a hüvelyünk. A kettő teljesen más fogalom.
9/27 anonim válasza:
Szerintem is inkább esztétikailag hasznos a hossz. A vastagság sokkal többet dob a dolgon.
10/27 anonim válasza:
Szép is a 20cm,de nekem kellemetlen.Van akinek bejön és van akinek nem,különbözőek vagyunk.Igaza van az utolsónak,a vastagság azaz igazi mérvadó.
28/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!