Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyobb magasságkülönbséggel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb magasságkülönbséggel jobban működik a szex?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ha a lány kisebb testű, akkor szex közben lehet pörgetni, forgatni, felkapni, átrakni más pózokba.

Míg egy magas nő csak hanyatt fekszik mint egy fa és nem csinál semmit, talán még telefonozik is közben.

2023. máj. 24. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Senki se tehet arról milyen magasra nő en pl itt vagyok a 152 centimmel hiába nem érzem jól magam így el kell fogadnom nem tudok rajta változtatni és ettől még nem kell engem forgatni mint egy tárgyat max felemelni
2023. máj. 24. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Van egy kis komplexusod nem? A 180 centis csajomat is forgatom, ha lovaglóból átfordítom egy pillanat alatt misszionáriusba miközben csak egy kezemmel tartom az tetszeni szokott neki, de akkor te képzeld magad egy hamutálnak ha ilyen helyzetbe kerülsz 😅
2023. máj. 24. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Ekkora muscleman vagy hogy akár egy 50 kg-s nőt is csak úgy felkapsz fél kézzel? Akik ilyenről fantáziálnak azok többnyire már attól besz.rnak a nadrágba ha 50 kg-t fel kellene emelniük, vagy 2 db 20 kg-s súlyzóval megcsinálni öt szabályos bicepszhajlítást 😂

Amúgy nem magasságfüggő, volt 30 cm-vel alacsonyabb és 5 cm-vel magasabb párom is (pedig én sem vagyok alacsony), mindkettővel irgalmatlan jó volt.

2023. máj. 24. 19:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Hű hát ez elég meredek azért, testmagasságból következtetni szexuális habitusra :D :D

Nekem - nőként - eddig a legjobb élményeim a jelenlegi szeretőmmel voltak/vannak, aki alacsonyabb és !!figyelj!! könnyebb is nálam (én 172 cm vagyok és 74 kg, ő 167 cm és 72 kg körül). Nyilván, állva nem tud felemelni és két kézzel mozgatni a farkán a levegőben, de kb ezer másik pózban szexelünk csodálatosakat, és nahát, képzeld, meg is tudunk fordulni lovaglóból misszionáriusba úgy hogy nem száll ki.

2023. máj. 24. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:
150 cm/80 kilósat elég nehezen fogsz mozgatni, a 180/60-al jobban jársz.
2023. máj. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!