Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott manapság a nők részéről az, ha egy férfi borotválja a nemi szervét?
A 10es jól mondja
27 vagyok 14 éves korom óta használok közös zuhanyzót és öltözőt és megerősíthetem hogy a tizen és huszonéves korosztály vagy rövidre vágja vagy borotválja a fanszörzetét ahogy a hónalját is
Csak elég elmenni egy konditerembe vagy egy strandra és a férfiak 98%-ának borotvált a hónalja
Nőként nekem nagyon nem jön be ha teljesen csupasz. Kisfiús, nem férfias, főleg, h a férfiak alapból szőrösek. Egyszer láttam olyat, h egy közepesen szőrös pasinak csupaszra volt szedve lent. Röhejesen nézett ki. Férfiaknál a higiéniának meg aztán semmi köze a szőrzethez.
Azt is megerősíthetem, h a nők nagyobb hányadának nem jön be a csupasz férfi.
Nekem teljesen csupasz a farkam és a párom puncija is az, mi így szeretjük.
Viszont semmi bajom a szőrös farokkal vagy puncival sem.
Mindenki úgy természetes ahogy szereti magát és a párját, legyen csupasz vagy szőrös, nem ez a lényeg a szexben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!