Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bugyi, melltartó és egyéb női ruha fétisből hogy lehetne kigyógyulni? már jobban izgatnak a ruhák mint a lányok. 20/f
Figyelt kérdés
ma eddig 4x kivertem kawaii bugyikra és tangákra, szerintem ez már beteges... hétvégén meg maid outfitekre és japán iskolai ruhákra vertem2023. máj. 23. 17:40
1/10 anonim válasza:
Pszichológus... a leírásod alapján un. exculizív szintű fétised van, ami már akadályozza a normális életvitelt, kapcsolatok kialakítását és szorongást okoz nálad. Megszűnni nem fog, de segíteni fognak elfogadni magad és az egyensúly kialakításában.
2/10 A kérdező kommentje:
próbáltam már kényszeríteni magam hogy álljak le, meg elhitettem magammal hogy ez nem normális, pár napig sikerült is enyhíteni de mindig visszatért ez a fétisem. szombat óta meg eddig soha nem látott mértékben "vonzódok" a női ruhákhoz, nem tudom miért van ez
2023. máj. 23. 21:25
3/10 anonim válasza:
#2 na pont ezért kellene szakembert felkeresned! Mert szorongásokat okoz neked! Így akarsz élni, háborúban saját magaddal???
4/10 A kérdező kommentje:
ez szerintem azért van mert gyenge az akaraterőm, a lányokat meg nem érdeklem
2023. máj. 23. 22:02
5/10 anonim válasza:
#4 "a lányokat meg nem érdeklem" - egy újabb szorongásos megnyilvánulás, de ne nekem mond hanem majd a terapodnak.
6/10 A kérdező kommentje:
ez nem szorongásos megnyilvánulás, ez tény
2023. máj. 23. 22:13
7/10 anonim válasza:
#6 mondtam: szakember. Innen a távolból senki sem fog neked tudni segíteni.
8/10 A kérdező kommentje:
nem tudom mi és mikor baxhatta el ennyire az agyam
2023. máj. 24. 02:15
9/10 anonim válasza:
Keress fel egy szakembert. Jól meg fogja kérni az árát, és neked is nagy akaraterőre van szükséged, keress valami olyan elfoglaltságot ami leköt.
10/10 anonim válasza:
Amúgy meg miért baj az, hogy te mire véred?
Most komolyan?
Én még szexhez is veszek fel néha combfixet is az asszonyt nem zavarja én dominálok így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!