Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy bugyikra, melltartókra, bikinikre izgulok? 20f
Klasszik ruhafétis, megidézik benned a használóikat illető szexuális vágyat. Ismert, gyakori jelenség. 20-30%-nak van valami hasonló "játéka". Egyéb probléma?
Figyelj, van az emberiségnek egy hányada, akik mindenkit kerék alá vetnének, aki két centivel eltér tőlük. Na velük ezt a témát nem kell megbeszélned, ennyi.
Akkor csak viseld néha napján egy-egy órát...
4#
A 2#essel értek egyet.Nem kell sehova menned!!Kinek ártasz vele?Elmondom senkinek.Felveszed, és elmaszkalsz benne.Ez csak egy ruhadarab.Nagy kaland.Semmin nem változtat főleg a nemi irányultságodon nem.
Ennél sokkal szokatlanabb fétisek is vannak, és ezeket teljesen normális dolognak tartják a szexuálpszichológusok is.
Szerintem nincs ezzel semmi baj több ilyen pasival is talalkoztam már akik odáig voltak a női fehérneműkért, egyik barátomnak szintén voltak is, imádta viselni őket és eskü szerintem neki jól is álltak:D mindenki arra költ amire szeretne
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!