Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkra jellemzőbb lett az, hogy fiatal pasik inkább prostihoz járnak?
"A prosti drága, fiatal srácok nem tudják kifizetni, tehát olyan gyakori nem lehet.."
Van aki 18 éves korától dolgozik. És amit keres, azt elszórja lányokra. Ez mindig így működött.
14
Az lehet, de amilyen ára van egy prostinak manapság kétlem, hogy sok fiatal megengedheti magának óránként a 30e-t. Ha meg havi 1x tudja kisporolni azt nem hívnám jellemzőnek.
39 vagyok az ország több pontján laktam,a munkám miatt pedig rengeteg emberrel kerülök kapcsolatba. Őszintén egy kezemen meg tudom számolni hányan jártak prostihoz fiatalok. De az idősebbek se nagyon.
Nyilván van aki nem vallja be,és van egy tehetetlen réteg aki mindenkit hibáztatni, meg vannak az aranyásók, de nagyon luzernek kell lenni valakinek ha a mai világban nem jut nőhöz. Akkor is voltak nőim amikor senki voltam, egy ugyanolyan vidéki srác akinek semmilye nincs és akkor is volt amikor megvalositottam önmagam.
Egyszeruen elhitettem magammal, hogy nem vagyok rosszabb senkinel és ez önbizalmat adott, és nagyrészt csak ennyi kell. Ha nem mersz, nem nyersz!
Vagy lehet csak tükörbe kellene neha nezni, es elgondolkozni azon, hogy milyen kinezettel es szoveggel mehettel oda a lanyok nagyreszehez, es maris ertheto
Nem a nok az anyagiasak, csak akik a semminel is valamivel tobbre tartjak magukat, azok nem valasztanak egy annyira primitiv ferfit, aki a sikertelenseget arra fogja, hogy a nok anyagiasak
Most johetsz azzal, hogy normalis szoveggel mentel oda valakihez, de ez az esetek 99%-ban nincs igy, es a “ferfiak” eszre sem veszik
Na hallgatom a kifogasaidat😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!