Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Társ keresőn megismertem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társ keresőn megismertem egy pasit.Csak kalandot keres ő is meg én is.Első találkozásunkor lefeküdtünk egymással.Majd mikor este mentem haza tőle a pasi mondta,ha úgy gondolom akkor írjak még neki,ha van kedvem.Nem a pasinak kéne keresnie a nőt?

Figyelt kérdés
Első találkozásunk után amúgy még az nap éjjel rám írt,hogy reméli hogy éppségben haza értem...Erre válaszoltam neki,hogy igen.Azóta egy szót sem váltottunk.2 napja volt ez.Most nekem kéne beszélgetést kezdeményezni vagy neki?

2023. máj. 22. 22:24
1 2
 11/11 sandrisbp ***** válasza:
Tart még a dolog? Szexhaverok lettetek, vagy annál azért több?
2023. szept. 4. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!