Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz úgy valaha pasim, hogy én soha nem veszem a számba a
nemiszervét?
Majd lesz , olyan aki nem talál senkit és ló helyett a szamár is jó lesz neki. Gondolom ő sem lesz egy nagy szám, sok élvezetet ne remélj, az elején még tart a rózsaszín köd addig jobb lesz de 3 év múlva bottal sem piszkáljátok egymást. Jó lesz nagyon de azt érdemled amit nyújtasz.
Azt nem tudtuk meg miért is nem veszed a szádba. Mert az egy dolog, ha nem szereted csinálni, nem vagyunk egyformák. De, hogy kategorikusan nem veszed a szádba az nekem durva. Tiszta, igényes pasit kell találni feltéve, hogy te is az vagy, ha nem vagy akkor az olyan nem fog veled szóba állni. De ha az vagy és egy hasonlót találsz akkor nem kell félni, hogy ápolatlan, túrós, büdös farkat kéne a szádba venni hanem fürdés, tusolás után egy illatos szerszámot. Azt pedig miért is nem ?
2023. máj. 22. 18:55
Az orális szex része a szexuális kultúrának mióta ember az ember. Ha te ezt a szélsőséget követed, miszerint még a szádba sem fogod venni semmikor, még előjátékként sem (nemhogy szájba élvezés, lenyelés), akkor hosszú távon nagyon nehezen találsz partnert. Alkalmira simán, az orális szex ott nem számít teljesen magától értetődőnek, vagy van, vagy nincs.
2023. máj. 22. 19:46
22# Nincs olyan, hogy része, nem része. A szexben pont az a lényeg, hogy azt kell csinálni, ami mindkét félnek örömöt okoz.
2023. máj. 22. 19:50
#23: igazad van, de akkor is része. Nem kell semmit csinálni, amit nem akarsz, de az orális szex legalább valamilyen formáját az emberek döntő többsége szereti adni és kapni is. Ezért írtam, hogy szerintem hosszú távú partnert nehéz lesz találni. 22-es
2023. máj. 22. 19:55
24# Biztos talál a sok férfi közül olyant, akinek ez nem fontos. Ilyen vagyok én is, sőt mint korábban írtam én nem is szeretem. Ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
2023. máj. 22. 20:11
Igen, lehet, ez nem kizáró ok, 12 éve vagyunk együtt a párommal és nem csináljuk
2023. máj. 22. 20:25
Persze. Csak ezt közöld jóidőben és csak akkor maradjatok együtt ha a pasinak ez kicsit se gond. Mert ha mégis, akkor itt fog megjelenni a kérdés 1-2-5-10 év múlva hogy mit tegyen ha a nője nem sz.pja le.
2023. máj. 22. 21:08
Igen. Aztàn titokban majd olyan után sóvárog, aki le is szopja. Vagy talál is magának pl egy kolleginát aki lepippantja néha, stb.
2023. máj. 22. 21:25
"Aztàn titokban majd olyan után sóvárog, aki le is szopja. Vagy talál is magának pl egy kolleginát aki lepippantja néha, stb."
Vajon hány olyan nő van, aki csak azért veszi a szájába, mert ettől fél? És vajon egy ilyen kapcsolat működik hosszútávon? (Nem).
2023. máj. 22. 21:51
Ha helyette kikormolhatják a fingót, tuti lesz valaki
2023. máj. 22. 23:43
Kapcsolódó kérdések: