Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lesz úgy valaha pasim, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz úgy valaha pasim, hogy én soha nem veszem a számba a nemiszervét?

Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 16:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
30%
Miért nem akarod bekapni? Próbáltad már?
2023. máj. 22. 16:42
 12/31 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk a párom sem nagyon kényeztet a szájával, mégis több évtizede együtt vagyunk.
2023. máj. 22. 16:50
 13/31 anonim ***** válasza:
89%
De téged nyalni lehet? Én nagyon nehezen megyek el szopástól, szóval kibírom ha nem lenne. 36F
2023. máj. 22. 16:52
 14/31 anonim ***** válasza:
87%
Simán. Én férfi létemre nem szeretem az orális szexet.
2023. máj. 22. 16:55
 15/31 anonim ***** válasza:
12%

Az orális szex plane ha a. Nő terdelve csinalja, a női nem megalazasa

1pasi

2023. máj. 22. 17:17
 16/31 anonim ***** válasza:
88%
Simán lehet, pl. én se várnám el a páromtól hogy orálozzon.
2023. máj. 22. 17:34
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, ha egy lány azt mondaná, hogy ő nem szereti csinálni. Simán együtt tudnék élni vele. Én viszont imádok nyalni, meg szopogatni a melleket, szóval nekem az jobban fájna, ha azt nem engedné, hogy én használjam a számat az ő testén.
2023. máj. 22. 17:41
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok, mint a 17-es.
2023. máj. 22. 17:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokféle ember van, mindenki mást szeret a szexben. Bár az orális szex ma már széles körben elfogadott, alapvetésnek tekintett, ez nem jelenti, hogy mindenki szereti és ennél durvább "perverzióval" élők is találnak azért többnyire párt.

A válaszolók rosszul közelítik meg a kérdést, nem olyan társat kell találnod, aki szereti ugyan az orális szexet, de hajlandó lemondani róla a kedvedért, mert az hosszú távon valószínűleg nem fog működni, hanem olyat, aki hozzád hasonlóan nem szereti. Nehézséged biztos lesz, mert a nagy átlag azért szereti, tehát sokkal kisebb a szóba jöhető delikvensek száma. A másik probléma, hogy vagy előhozod a témát már a randik során, amíg nincs szex, vagy nem, és akkor néhány alkalom alatt fog kiderülni a másik fél számára, hogy te nem vagy erre hajlandó. A másik veszély szerintem, hogy biztos bele fogsz futni olyanokba, akik csakazértis erőltetik (nem fizikailag, hanem újra és újra győzködnek, hogy de próbáld meg, vagy hogy ha igazán szeretnéd őket, akkor bekapnád).

Azt, hogy ezt trauma okozta-e nálad vagy sem neked kell tudnod, ha igen, akkor szakembert javaslok, de nem azért, hogy "meggyógyulj", és hajlandó legyél bekapni a jövőben, hanem azért, hogy ne maradjon benned a feldolgozatlan trauma. Hogy aztán ez segít-e az alapproblémán vagy sem, az majd kiderül.

Nem írsz semmit az előzményekről, de még az sem teljesen lehetetlen, hogy majd egyszer találkozol olyannal, akivel mégsem találod visszataszítónak.

2023. máj. 22. 17:58
 20/31 anonim ***** válasza:
4%
Nem,max az ocsmány pasik jutnak majd.
2023. máj. 22. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!