Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes srácoknak van lehetősége tiniként dugni?
Figyelt kérdés
Ahhoz hogy egy fiú 18 előtt is dughasson helyesnek és magabiztosnak kell lennie?2023. máj. 21. 21:08
1/8 anonim válasza:
Igen, szinte csak nekik van esélyük. De amúgy mindig van kivétel
2/8 anonim válasza:
16 voltam, mikor egy 37 év körüli medvés pasi dugott.
3/8 anonim válasza:
Én átlagosan nézek ki jóval 18 előtt volt lehetőségem dugni.
4/8 anonim válasza:
Szerintem inkább szimpátián múlik..
5/8 anonim válasza:
18 év alatt inkább kapcsolatban szexelnek a srácok, utána indul be az alkalmizás
6/8 anonim válasza:
A lányok szeretik a szép fiúkat, az ő genetikai anyagukat akarják megszerezni nem a csúnyákét
7/8 anonim válasza:
Az első nem feltétel, a második - magabiztosság, kisugárzás, jó kommunikáció - viszont igen! Nálunk anno a gimiben az egyik legnagyobb csajozógép - fogalmazzunk úgy - nem volt túl helyes, mégis sorban kapta el a csajokat (már amelyik nem a szűzikét játszotta).
8/8 anonim válasza:
16 éves koromtól rendszeresen dugok. Nem tartottam magam extrán helyesnek sose. Van önbizalmam, sportolok, értek dolgokhoz és tudok nőkkel kommunikálni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!