Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan masztizzak repülőn?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan masztizzak repülőn?

Figyelt kérdés
Nyilván viszek valami plédet vagy ilyesmit és úgy csinálok, mintha aludnák. De nem fognak kilátszodni a mozdulatok? Valaki csinált már ilyet?

2023. máj. 21. 15:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"aludnák" - ők kik?

Amúgy repülőtől is függ, hogy lehet-e egyáltalán. Például iszlám országokba menet nem ajánlom. Európán belül gusztustalan és közönséges, persze, de csináld a mosdóban, ha erre izgulsz. Az üléseden ez kb esélytelen, fapados járatokon a lábnak alig van hely.

2023. máj. 21. 19:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ülj ki a gép függőleges vezérsíkjára!
2023. máj. 22. 02:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Aha...

Gyanítom most repülsz először.

Majd rájössz, hogy miről beszélünk, nem olyan kényelmes,mint mondjuk a buszon.

2023. máj. 22. 06:25
 14/18 anonim ***** válasza:
34%

Mindig csodálkozom ezeken a reakciókon. Egy szexualitással foglalkozó topicban vagyunk. Nem az volt a kérdés, hogyan beszéljünk le valakit egy szexuális tevékenységről, vagy hogyan öljük ki belőle ezt az extrém vágyat. Imádom az önkéntes világmegváltó hősöket, akik azt hiszik, hogy attól lesz jobb a világ, hogy idefröcsögnek irreleváns bölcseleteket.

Masztizz repülőn nyugodtan, ha akarsz. Pléd alatt, WC-ben, vagy akárhogy ahogy élvezetesnek találod és nem buksz le. Ha rámjönne én is kiverném, tény, hogy nekem a WC egyszerűbb, de azért nem tennék le erről, mert néhány befásult majom azt mondja nekem itt :)

27F

2023. máj. 22. 09:19
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
💀💀
2023. máj. 26. 12:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#14: Akkor én befásult majom vagyok, de akkor sem tudok ezzel azonosulni.

Értem, hogy egyes embereket izgatnak a különleges helyek...

DE ha te több ezer méter magasan, egy nyomáskiegyenlített kabinban, ahol körülötted más emberek, köztük gyerekek is vannak, tényleg nem bírsz ki 2-3 órát rárántás nélkül, ott már veled van a gond...

2023. máj. 26. 14:05
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
#16 Azt nem értem, hogy amennyiben nem tudsz azonosulni a dologgal, vagy csak negatív meglátásod van ezzel kapcsolatban, úgy miért nem tudsz tovább lapozni? Mindenképp kötelességednek érzed, hogy kommentelj?
2023. máj. 27. 11:05
 18/18 anonim ***** válasza:
39%
Nyisd ki az ajtót ha lehet és ki a levegőbe
2023. jún. 5. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!