Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan masztizzak repülőn?
"aludnák" - ők kik?
Amúgy repülőtől is függ, hogy lehet-e egyáltalán. Például iszlám országokba menet nem ajánlom. Európán belül gusztustalan és közönséges, persze, de csináld a mosdóban, ha erre izgulsz. Az üléseden ez kb esélytelen, fapados járatokon a lábnak alig van hely.
Aha...
Gyanítom most repülsz először.
Majd rájössz, hogy miről beszélünk, nem olyan kényelmes,mint mondjuk a buszon.
Mindig csodálkozom ezeken a reakciókon. Egy szexualitással foglalkozó topicban vagyunk. Nem az volt a kérdés, hogyan beszéljünk le valakit egy szexuális tevékenységről, vagy hogyan öljük ki belőle ezt az extrém vágyat. Imádom az önkéntes világmegváltó hősöket, akik azt hiszik, hogy attól lesz jobb a világ, hogy idefröcsögnek irreleváns bölcseleteket.
Masztizz repülőn nyugodtan, ha akarsz. Pléd alatt, WC-ben, vagy akárhogy ahogy élvezetesnek találod és nem buksz le. Ha rámjönne én is kiverném, tény, hogy nekem a WC egyszerűbb, de azért nem tennék le erről, mert néhány befásult majom azt mondja nekem itt :)
27F
#14: Akkor én befásult majom vagyok, de akkor sem tudok ezzel azonosulni.
Értem, hogy egyes embereket izgatnak a különleges helyek...
DE ha te több ezer méter magasan, egy nyomáskiegyenlített kabinban, ahol körülötted más emberek, köztük gyerekek is vannak, tényleg nem bírsz ki 2-3 órát rárántás nélkül, ott már veled van a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!