Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek a biciklisgatyás csajokat?
Kedves "érdeklődők"
Itt válaszolok néhány "érdeklődésre", amelyek privátban érkeztek. Nyilván valós amit a kérdésben feltettem, akkor nem írtam volna ki, nem szokásom fantáziálni. Lehet hogy rossz kategóriában írtam ki a kérdést, a benne foglalt dolog miatt tettem ide, mert ilyen értelmezése is van, bár nekem eszembe sem jutna, hogy a bicónacis s.ggem szexis lehet. Ha egyesek így gondolják, nem azért hordom, hanem azért mert kényelmes és ebben érzem jól magam. Nyáron jó időben mindig ebben vagyok. Futáshoz és bicózáshoz egyaránt használom. Lehet hogy genetika is van benne, de ettől is lehet formás a fenekem. De ha utcai viseletként hordom, akkor is csak megyek benne normálisan, nem kelletem, nem riszálom a s.ggem. Néha mégis megfogják, odacsapnak. Vehetném úgy is, hogy "elismerés" arra vonatkozóan, hogy tetszik, de ha valakinek meg a melle formás, akkor azt is meg szokták tapizni csak úgy ismeretlenül, pláne szemből? Én csak rokonokkal meg közvetlenebb baráti körrel szoktam intim közelségben lenni, de ők sem szokták fogdosni, az utcai ismeretlen meg nem haver. Amúgy ha valaki megnézi, az nem zavar, de legyen elég ennyi, maradjunk kulturált keretek között. Az, hogy fogadásból, azt úgy értem, hogy a pasas mondja a haverjainak, hogy "fogadjunk hogy meg merem tenni", mire mondják neki, hogy hiszik, ha megteszi. Lehet hogy van aki ilyen módon megteszi.
Magától értetődik hogy képet nem adok, nem az ismerkedés kategória, ha meg valakit érdekel, akkor nézze meg itt Pesten. A sok bicónacis csaj közül az egyik én vagyok.
37/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!