Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek már autóban, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már autóban, és ha igen, milyen helyen/hogyan történt?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok hogy pl. egy erdőszélre vagy bekötőúthoz félreállva, nem jött-e arra közben senki?

És hogy történt, első ülésen, hátra befeküdve, stb?

2023. máj. 20. 14:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
67%
Vannak autók amiben kimondottan kényelmes. Duna-parton, erdős részeken, eldugott helyen szoktunk kocsiban szeretkezni. Igaz szeretem, ha nem kell Twistert játszani. Pár ülés ki, ágymatrac be és mehet a móka. Kényelmesen. Eddig csak őzikék láthattak 😁
2023. júl. 31. 04:36
 22/30 anonim válasza:
89%
Baromira kényelmetlen és a hölgy ki is térdelte a bőrülést. Azt hittem megőrülök utána. (Nem érte meg)
2023. júl. 31. 09:59
 23/30 anonim ***** válasza:
70%
Kényelmetlen! És nem is igazán higénikus.
2023. aug. 28. 18:54
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Kényelmetlen volt! Aztán jöttek a rendőrök! Sok pénzembe került!
2023. aug. 28. 19:00
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor, sok helyen.

Kombim volt, lehajtott hátsó ülésnél franciaágy méretű csomagtartóval, pár csajt megdugtam benne félreeső helyeken, este.

Hátsó ülésen a Műegyetem rakparti parkolóban, sötétben.

Fényes nappal leszoptak ugyanott.

A Bodrog partján a mezőn parkolva.

Dobogókőn a sípálya tetején este, végül kényelmesebb volt a kocsi mellett befejezni.

4-es főút mellett nappal egy földúton, a vezetőülésben lovagolt meg.

A szeretőm kocsijában, a garázsukban, csak mert mindketten ezer éve szexeltünk kocsiban 🙂

2023. szept. 3. 00:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Volt sokszor,eldugott erdős részen,hátsó ülésen.Volt hogy jött valaki kutyát sétáltatni..
2023. szept. 3. 10:40
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Volt, a hősök terèn dugtam meg egy csajt a kocsiban. Akkor mèg volt felszìni parkolàs. Mikor szopott egy sràc pont arra jött ès meg làtott minket mert kicsit le volt hùzva az ablak, h ne fulladjunk meg.
2023. szept. 4. 09:05
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Mélygarázsban, a hátsó ülésen leszopott egy szexi 40-es anyuci, az volt a második találkozónk, még a covid idején. Jó kis emlék.
2024. jan. 16. 22:51
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokszor csinàltam autòban. Àltalàban fèlreesö helyeken, elsō ülésekre csaj feltérdel és kutyapóz volt.

Sport ülésen nem alkalmasak erre.

:)

Kényelmetlen, de néha nagyobb a vágy...

2024. jan. 17. 07:25
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Innét egy csajjal. Már vezetés közben nekiállt szopni, aztán nem bírta ki, kerestünk egy nyugodtnak tűnő helyet az erdő szélen, és ott a kocsiban...
2024. jan. 17. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!