Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már autóban?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy földúton vagy egy félreeső helyen. Melyik póz volt a legkézenfekvőbb, a legkényelmesebb? Nem aggódtatok azon, hogy tele spriccelitek az üléshuzatot?2019. júl. 19. 13:49
1/13 anonim válasza:
igen szexeltünk
lovaglóban és kutyapózban
nem félek ettől, mert mindig belémélvez
2/13 anonim válasza:
Igen. A csaj meglovagolt a hátsó ülésen 🤗 35F
4/13 anonim válasza:
Misszionáriusban volt a legkényelmesebb.
5/13 anonim válasza:
Igen volt
Tobb menet is
Punciba elveztem
6/13 anonim válasza:
Utálok kocsiba szexelni és mindig a számba élvez
7/13 anonim válasza:
Legutóbb tegnap. :) Jó is egy kis autós kaland ;) Ami nekem bevált az leginkább a misszionárius és a lovagló, de a kutya sem kivitelezhetetlen :) Az ülésre meg vigyázunk ;)
9/13 anonim válasza:
Nem, de nem is akarok. Minek, amikor van jobb hely?
10/13 anonim válasza:
Igen. Nem igazán szeretem, mert kényelmetlen! Csak szükségmegoldásnak jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!